SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Bir Çizgiye Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği ‘1. Buluşma’ etkinliğini gerçekleştirdi.

Malatya İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; İl Genel Meclisi Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Enes Perçin ve Ahmet Değirmenci, Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Tüfenkçi, Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ile Derebeyleri Taraftarlar Derneği Eski Başkanı Mehmet Aydın katıldı.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanlığı görevini Murat Soysal’a devreden Mehmet Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, “10 yıl bu görevi yaptım. Biz dik durmaya çalıştık. Kimsenin adamı olmadık. Elimizden geldiğince de hata yapmamaya çalıştık. Tabi hatalarımız ve bazen bilmeden, istemeden üzdüğümüz insanlarda oldu. Tabi buda genç ve kanımızın dik olmasıyla ilgili. Ama yıllar geçtikçe olgunlaştık. Futbol tabi önemli bir şey ama insandan önemli değildir” dedi.

Aydın, bayrağı devrettiklerini ifade ederek, “Sizler bizlerden bayrağı devraldınız. İnşallah dik durursunuz. Karşınızdaki bir yöneticiye bir şeyler söylediğinizde, mutlaka empati kurun. Takımımızı sevelim” tavsiyesinde bulundu.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nin yeni Başkanı Murat Soysal ise, kendilerine tribünü sevdiren Mehmet Aydın’a teşekkür ederek, aldıkları görevi layıkıyla yerine getireceklerini söyledi.

Soysal, taraftar profili olarak iyi bir çizgide olduklarını kaydederek, “Taraftar profili denildiğin de, dışarıdan “Çapulcu, vurup, kıran” olarak görülüyordu. Ama biz bunu Allah’ın izniyle bir şekilde ekarte ettik. O profili düzelttik. Daha iyi bir çizgiye geldik” ifadelerini kullandı.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nin yeni Başkanı Murat Soysal, 10 yıl başkanlık görevini yürüten Mehmet Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir de, gerçek taraftarların bir arada bulunduğunu belirterek, “Yıllardan beri gerçek Malatyalı ve gerçek taraftarlar sizlersiniz. Çok önemli bir etkinlikte birlikteyiz. Yıllardır Malatyaspor ve amatör spora hizmet eden çok değerli kardeşim Mehmet Aydın’ın görev bilinci rahatlığıyla bu görevi Murat Soysal’a devretme töreninde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu 2. Başkanı Naci Şavata da, taraftarların hiçbir menfaat gözetmeden takımlarını takip ettiklerini kaydederek şunları söyledi:

“Taraftar hasbidir. Bir menfaati yoktur. Gönlünde aşkı ve sevgisi vardır. O aşkını, heyecanını bir yerlerde harcayacaktır. Taraftarlarımız o heyecanını Malatyaspor’a vermiştir. Deplasmanda ve evin deki maçları coşkuyla takip eder. Derebeyleri, Türkiye’de ses getiriyor. Bu anlamda yöneticileri kutluyorum. Mutlaka şov yapmanız lazım. Ama küfrederek değil. Karşılıklı iyi sloganlar atıyorsunuz. Bu tribüne gelen taraftarın daha da çoğalmasına verile oluyor. Bu anlamda sizleri kutluyorum.”

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin ise 7 yıl taraftar derneğinde yöneticilik yaptığını kaydederek, “Malatya’da futbol demek, futboldan bahsetmek bu şehrin en önemli sosyal olgusu ve değeri anlamına gelmektedir. Kulübümüz ile dünyanın dört bir yanında Malatyaspor’a gönül vermiş binlerce taraftarımız arasındaki ilişkilerimizi ve diyalogumuzu zenginleştirmek için, hem bizlere hem de taraftar derneğimize büyük işler düşmektedir. Taraftar derneğimiz Malatyasporumuzun vizyonuna ve hedeflerine ulaşmasındaki en önemli dayanaklardan biridir. Ben 7 yıl süreyle taraftar derneğimizde yöneticilik ve başkan vekilliği görevleri yaptım. Sizlerle acı tatlı birçok şeyi paylaştım. Bundan sonraki süreçte almış olduğunuz bayrağı en ileri noktalara götüreceğinizden hiç şüphem yok” dedi.

Murat Soysal Başkanlığı’ndaki Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nin yönetimi; Cengiz Aydın, Harun Tan, Kürşat Öz, Uzay Topal, İbrahim Özcan ve Mehmet Kaya’dan oluşuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız