SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Durumdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtsporlu futbolcu Cihan Ak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacaklarını ifade etti. 

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Ak, "İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandık. Malatya'da gerçekleştirdiğimiz kamp dönemi oldukça verimli geçti. İkinci yarıda daha farklı bir takım izlettireceğiz" dedi. 

Ak, hazırlık maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "İlk yarı çok talihsiz puan kayıpları yaşadık. Bunları telafi etmek istiyoruz. İkinci yarı hazırlıklarımız dahilinde de 3 tane hazırlık maçı gerçekleştirdik. 3 maçta da galip gelmeyi başardık. Buda bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İyi idmanlar yapıyoruz. Bugünde bir hazırlık maçımız olacak. Onu da güzel futbol ortaya koyarak, kazanmak istiyoruz. Ardından lig maçlarımız başlayacak. İkinci yarının ilk maçını deplasman da yapacağız. İnşallah ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaparak başlarız" ifadelerini kullandı. 

Takımda güzel bir ortam olduğunu dile getiren genç oyuncu, "İlk yarıya göre daha iyi durumdayız. Takımda çok güzel bir aile ortamı var. Bu beni çok mutlu ediyor. Takımda güzel bir gelişmeler var. Kamp dönemiyle birlikte iyi bir takım ruhu yakaladık. İnşallah bunu da takım olarak maçlara yansıtacağız" diye konuştu. 

Ak, ikinci yarıda fikstür avantajının kendilerinden yana olduğunu belirterek, "İkinci yarı fikstür bakımında rakiplerimize oranla daha avantajlıyız. Hedefleri olan takımlar bize konuk olacak. Kendi evimizde daha rahat oynuyoruz. Saha avantajımızı da iyi kullanıp, ikinci yarının kendi adımıza iyi geçmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi./

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız