SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Hale Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:13
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sürdürüyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Nijerya Ümit Milli Takımı'nın kampına katılan Okechukwu Godson Azubuike katılmadı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, Alanyaspor karşısında ilk galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İldiz, aldıkları ceza nedeniyle Alanyaspor karşısında ilk defa seyircileriyle buluştuklarını kaydederek, seyircilerinde desteğiyle önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, Alanyaspor maçından bir hafta önce deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında olumlu bir futbol oynadıklarını kaydederek, "Deplasmanda ilk hafta 1461 Trabzon karşısında aldığımız mağlubiyetin izlerini silmiştik. Seyircimizle buluşurken de hem insanlara pozitif bir enerji vermek hem de kazanmak istiyorduk. Seyircimizle beraber bütün bunları yaptık" dedi.

Alanyaspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ifade eden İldiz, halen eksiklerinin olduğuna da dikkat çekti.

İldiz, takım olma yolunda epey bir mesafe kat ettiklerini de belirterek, "Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Eksiklerimiz var ama bu eksikleri de tamamlayacağız. Daha da iyi hale geleceğiz" diye konuştu.

PTT 1. Ligin zorlu bir lig olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, Alanyaspor karşısında iyi bir başlangıç yaptıklarını ve devamını getirmek istediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız