SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Hale Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, sorunsuz bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti. 

İldiz, Bolu Termal'de ikinci etap kamp çalışmalarını yaptıklarını anımsatarak, kampın verimli geçtiğini belirtti. 

Birinci etap kamp çalışmalarının istedikleri gibi geçtiğini, ikinci etap kamp çalışmalarının ise şuana kadar sorunsuz bir şekilde devam ettiğini kaydeden İldiz, sezon başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini kaydetti.

İldiz, yabancı futbolcuların takıma kısa sürede uyum sağlaması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, "Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Birinci etap kamp çalışmalarından fizik, kondisyon çalışmaları yaparak, güç depoladık. İkinci etap kamp çalışmalarımız kapsamında da daha çok oyun sistemi üzerinde duruyoruz. Özellikle yabancı futbolcuların takıma uyum sağlaması adına yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Onlarında uyum sağlamasıyla birlikte daha iyi hale geleceğiz" dedi.

Kamp çalışmaları çerçevesinde ilk hazırlık maçlarını PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka ile oynadıklarını anımsatan tecrübeli teknik adam, "Skorun fazla da önemi yoktur. İlk hazırlık maçımızdı. Olumlu yönlerimiz de var, olumsuz yönlerimiz de. Kendi aramızda bile maç oynamadan, ciddi bir rakiple oynadık. Grubumuzda önemli transferler yapmış bir rakip vardı karşımızda. Maçın geneline baktığımızda rakibe fazla pozisyon da vermedik. Yakaladıkları pozisyonları değerlendirdiler. İkinci yarıdaki pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu maç. Ama yine de düşüncemiz aynı olurdu. İlk hazırlık maçında benim görmek istediklerimi görmem önemliydi. İyi bir hazırlık maçı oldu. Önümüzde yoğun bir hazırlık maçı takvimi var. Tabi yoğun bir kamp döneminden geçiyoruz. Bu temponun ardından oyuncularımın sahada fazlaca yorulmaları normal. Takım olarak çalışıyoruz ve daha iyi olacağız. Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir takım izleyeceğimizden hiç şüphem yok. Yabancı oyuncularımızın da adaptasyon sorununu aşması halinde ilerleyen maçlarda daha iyi olacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız