SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Noktaya Gideceğiz"

0
Güncellendi - 2016-07-15 22:36:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Valiliğine atanan Mustafa Toprak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Toprak, tarım ve hayvancılığın gıdanın temel kaynağı olduğundan insanlar için önemli olduğunu söyledi.

İnsanın hayatta kalması için gıdanın elzem olduğunu kaydeden Toprak, "Elzem olan yeme içmenin karşılığı gıdayı, o gıdanın bitkisel ve hayvansal üretimini mutlaka yapmamız gerekiyor." diye konuştu.

Toprak, gıdanın tarım ve hayvancılığa dayandığını kaydederek, "Özellikle son yıllarda devletimizin, bakanlığımızın önemli destekleri var. Sivil toplum örgütlerinin bu manada eğitim ve yönlendirmeyle birlikte algılamaları ve bunun karşısında çalışma azmi var. İnanıyorum ki bu desteklemeler ve uyumla birlikte daha da iyi noktaya gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Akın ise Malatya'da kayısının önemli bir değer olduğunu, fakat tarım ve hayvancılığın da kentin ekonomisi için önemli olduğunu belirtti.

Birbirini tamamlayan kurumlar olarak Malatya'daki tarım ve hayvancılığa katkı sunmaya çalıştıklarını ifade eden Akın, "El birliği yaptık, taşın altına bedenimizi koymak için yola çıktık. Malatya'da yerel yönetimler olsun, kurumlar ve kuruluşların bu sektöre destek olması lazım. Hükümetimiz tarım ve hayvancılığa önemli destekler sağlıyor." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akın, keçi yününden yapılmış Türk Bayrağını Toprak'a hediye etti.

AA

mahtap

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız