SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha İyi Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Hasan Koç yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda futbolcuların moralli oldukları gözlemlenirken, çalışmalar bir hayli keyifli geçti.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın orta saha oyuncusu Mert Güneş, her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "Kahramanmaraşspor karşısında iyi mücadele ettik, iyi oynadık. Futbolumuzun her geçen gün üzerine daha da koyuyoruz. Takıma yeni katılan oyuncu arkadaşlarımızla beraber bir uyum sağlamaya çalışıyoruz. Kahramanmaraşspor karşısında da iyi bir oyun ortaya koyduk. Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuza inanıyorum. Maçın sonlarında beraberliği bulan taraf biz olsak bile maçın genelinde üstün oynadık. Her geçen gün daha iyi oyun oynuyoruz" dedi.

Mert, Adana Demirspor maçında da iyi oyunlarını sürdürmek istediklerini kaydederek, "Adana Demirspor da grubun en iyi takımlarından. Fiziki açıdan da daha iyiye gidiyoruz. Adana Demirspor maçında daha iyi olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Takımın genç oyuncularından Talat Akça ise, Kahramanmaraşspor maçında çok koştuklarını ve mücadele ettiklerini söyleyerek, "İyi mücadelenin karşılığını aldık. İyi bir arkadaşlığımız ve birlikteliğimiz var. Çoğu arkadaşımızın antrenman eksiği bulunuyor. Bunu da gidererek, Adana Demirspor maçında da Kahramanmaraşspor maçının bir sürpriz olmadığını göstereceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız