SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:52:40
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Mert Korkmaz, takımının Göztepe karşısında ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu kaydederek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi. 

Korkmaz, Göztepe karşısında 1-0 geriye düşmelerine karşın iyi bir mücadeleyle sahadan 1-1 berabere ayrıldıklarını dile getirdi.

Göztepe karşısında futbolcuların ortaya koydukları mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Korkmaz, “Göztepe de, ligde bizim gibi hedefi olan bir takım. Takım olarak 90 dakika boyunca ilk yarı ve ikinci yarının ilk 20 dakikasında çok iyi futbol oynadık. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti” dedi.

Korkmaz, son haftalardaki en büyük sıkıntılarının pozisyon vermeden gol yemek olduğunu kaydederek, “1-0 geriden gelmek kolay bir şey değil. Rakibe pozisyon vermeden 1-0 geriye düştük. Buna rağmen beraberliği yakaladık. Son haftalardaki en büyük sıkıntımız, pozisyon vermeden kalemize gelen ilk top gol oluyor. Ama ben takımımdan memnunum. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız