SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-09-06 03:25:02
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, hedefe emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, lige iyi başladıklarını ve sezon sonunu da iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini kaydetti.

Solakel, hedefleri doğrultusunda ilk iki haftada önemli galibiyetler aldıklarını ifade ederek, “Bundan sonra maçlar daha da zorlaşacak. Takımlar yavaş yavaş kendilerini bulmaya çalışıyorlar. Biz fikstür avantajını iyi değerlendirdik” diye konuştu.

İyi bir takım olma yolunda ilerlediklerini dile getiren Solakel, takım olarak birbirlerine alıştıklarını ifade etti.

Tecrübeli sol bek, takım olarak iyi yolda olduklarını belirterek, “Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Takım olarak iyi yoldayız ve iyi gidiyoruz. Bu iyi gidişatın üzerine koyacak yüksek bir potansiyele sahibiz. Bu maçlarda da bunu göstermeye devam edeceğiz. Bu skorları almaya devam edersek, kendimize olan öz güvenimizde yerine gelecek ve hedefe doğru ilerleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Sezon başında olduklarını ve takımdaki futbolcuların tam anlamıyla istediği performansta olmadıklarını belirten Solakel, takım olarak birbirlerine alışmaya çalıştıklarını ve performanslarını yükseltmeye çalıştıklarını aktardı.

Tecrübeli futbolcu, alınan iyi skorların kendilerini moral olarak üst seviyeye çıkardığını ve ilerleyen haftalarda takımın daha iyi duruma geleceğini söyledi.

Denizlispor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Solakel, “Denizlispor’da birçok transfer yaptı. Geçen sezon ki takımdan daha diri ve dirençli bir takım görüntüleri var. Hem bizim hem de onlar için zor bir maç olacak. Bizde iyi bir takımız. O gün iyi olan, iyi mücadele eden, dirençli olan takım kazanacaktır. İnşallah bu biz olacağız. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız