SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Olmak İçin Çalışıyorum"

0
Güncellendi - 2019-09-12 19:14:24
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyasapor'un kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, MKE Ankaragücü deplasmanına ligde son iki maçta kaybettikleri puanları telafi için gideceklerini söyledi.

MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, takımın kalecisi Farnolle, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Benin uyruklu kaleci, lige beklentilerin altında başladıklarını ifade ederek, "Şöyle de bir durum var; biz Avrupa Kupası oynadık. Çok seyahat ettik, neredeyse hiç Malatya'da durmadık. Tabi ki bizimde beklentimiz lige daha iyi bir şekilde başlamaktı ama bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Artık Avrupa Kupası yok. Bundan sonra sadece ligi düşüneceğiz" dedi.

Kendi performansına yönelik açıklamalarda da bulunan Farnolle, "Tabi ki ben buraya kendimi kanıtlamaya geldim. Her gittiğim yerde de öyle yapmaya çalışıyorum. Sürekli çalışıyorum, daha iyi olmak için çalışıyorum. Hep daha iyi performans sergilemek için elimden geleni yapıyorum. Bu durum futbol oynadığım süreç içerisinde de böyle devam edecek" ifadelerini kullandı.

Farnolle, MKE Ankaragücü maçına ilişkin ise "Ankara'ya kaybettiğimiz puanları almaya gideceğiz. İnşallah kaybedilen puanları telafi edeceğiz. Zor bir maç olacak ama biz kaliteli bir takımız. Bu kaliteyi de Ankara'da göstermemiz gerekecek. İnşallah öyle olur ve 3 puanla dönen taraf biz oluruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Takımdaki tek has Malatyalı bir oyuncu.adeta takımın yarısı oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sana Güveniyoruz Farnolle..Geldiğin Günden Beri Duruşundan,Mütavaziliğinden Taviz Vermedin İstikrarını Korudun ve Gönüllerde Yer Aldın.
    0
    0
    Yanıtla