SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Olmak Zorundayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:45
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, “Kolay kaybetmeyen ve kazanması alışkanlık haline getiren bir takım olmak istiyoruz” dedi. 

Ligde, Pazar günü Ofspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde yaptığı son çalışmanın ardından Trabzon’a hareket etti. Sarı-kırmızılı takımın gerçekleştirdiği son çalışmada basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Özcan Kızıltan, “Yerimizi biraz daha sağlamlaştırdık diyebiliriz. Geride kalan 7 haftada alınan 17 puan, Play-off yolculuğunda bizi çok iyi bir yere getirdi. Gerek puan sıralaması açısından gerek moral açısından gerek özgüven açısından gerekse de takım oyunu açısından gerçekten iyi yerlere geldik. Ama şuan bulunduğumuz konumu ve ortaya koyduğumuz performansı yeterli bulmamak gerekiyor. Bundan daha iyi olmak zorundayız. Play-off’larda şuan ki performansımızdan daha iyi olmaya ihtiyacımız var. Oyuncularımızın özverisi, gayreti daha iyi olacağımızı gösteriyor. Her hafta üzerine bir şeyler koyarak, yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“LİGDEKİ YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Tecrübeli teknik adam, Ofspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, “Ofspor maçı, takım olarak kendimizi daha iyi yerlere getirme açısından önemli bir sınav olacak. Ligdeki konumumuzu, yerimizi sağlamlaştırma açısından önemli bir maç olacak. Ofspor, bu ligin disiplinli oynayan, fizik gücü yüksek futbolculara sahip bir ekibi. Bu anlamda kolay bir maç olmayacak. Ama zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Ben bu anlamda oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum” diye konuştu.

“PLAY-OFF’LARDA DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Kızıltan, Play-off’larda şuandaki performanslarından daha iyi olmaları gerektiğine dikkat çekerek, kolay kaybetmeyen ve kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olmak istediklerini dile getirdi.

Play-off maçları öncesinde takım olarak eksiklerini tamamlamak için çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Kızıltan, şunları kaydetti: 

“Play-off farklı bir statü. Geçmiş yıllardaki Play-off maceralarına baktığımızda, sezonu çok iyi yerde bitiren ve iyi bir sezon geçirip de, elenen takımlar oldu. Bizim amacımız kolay kaybetmeyen, kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olabilmektir. Bu anlamda takım savunması üzerinde duruyoruz. Geride kalan 7 maçta kalemizde 3 gol gördük. Bu futbol açısından önemli. Duran toplardan 6 gol bulduk. Buda çok önemli bir istatistik. Bunların üzerinde duruyoruz. Çünkü bunlar futbolun temelini oluşturuyor. Tabi bunun yanında topun biraz daha bize kalması noktasında geliştirmemiz gereken eksiklerimiz var. Onun üzerinde de çalışıyoruz. Önümüzde daha 5 hafta var. 5 haftada bundan çok daha iyi bir duruma geleceğimize inanıyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız