SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Olmaya Çalışıyorum"

0
Güncellendi - 2017-04-06 02:24:16
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un genç oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, ligde avantajı ellerinde bulundurduklarını ifade ederek, “Ümraniyespor karşısında da 3 puan alıp, hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz” dedi.

Ligde 53 puanla zirvede yer aldıklarını anımsatan Çağıran, rakiplerin kendilerine farklı konsantre olduklarını ifade etti.

Çağıran, her maça final gözüyle baktıklarını kaydederek, “Zorlu bir Ümraniyespor bizi bekliyor. Lider olduğumuz için, artık her takım bize, kapanmak isteyecektir. Çünkü Elazığ spor maçında olduğu gibi, Elazığspor’da bize kapanarak oynadı. Ümraniye maçında da aynı şeyi bekliyoruz. Kapanarak, geride, orta sahada, ikinci bölgede kalan Ümraniyespor olur, diye tahmin ediyorum. Onun dışında mücadele gücü yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü liderle oyuyorlar. Herkes lidere karşı, her zaman öyledir. Alttaki takımlar her zaman üsteki takımlara karşı üst düzey mücadele verirler. Üst düzey motivasyon ile maça çıkacaklardır. Burada biz ne kadar fazla konsantre olursak, o zoru o kadar kolaya çeviririz” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu, ‘İrfan Buz çalıştırdığı bütün takımlarda Türk futboluna yetenekli bir isim kazandırıyor. Evkur Yeni Malatyaspor’da da bu isim Rahman Buğra’mı olacak’ sorusuna, “İrfan hoca çalıştırdığı takımlarda mutlaka genç yıldız bir futbolu yetiştirmiştir. Ben İrfan hocanın güvendiği isimler arasında yerimi alıyorum. İrfan hocanın Malatya’daki yetiştireceği genç yıldız konusu hakkında ben bir şey söyleyemem. Ben elimden geleni sahaya vermeye çalışıyorum. Maçtan maça daha iyi olmaya çalışıyorum. Performansımı daha da rahatlayarak, sahaya yansıyor. Günden güne daha kendime geliyorum. İstediklerimi sahaya yansıtmam zaman alıyor. Ben performansımı ortaya koyayım, gerisi hocama kalmış” cevabını verdi.

Farklı mevkilerde oynamasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Çağıran, “Çok mevkide oynadım. Bu mevkilere yabancı bir futbolcu değilim. Alt yapıdayken de sürekli farklı mevkilerde denenmiş bir isimim. O yüzden burada yabancılık çekmedim. Forma şansı bulduğum süre içinde birçok yıldız isme karşı oynadım. Fakat futbolda isim oynamaz. O gün kim daha iyi konsantre olmuşsa, o daha fazla öne çıkıyor. Ben konsantrasyonumu artırıp, sahaya odaklanıp, yapabildiklerimi en iyi sahaya yansıttıktan sonra gerisini fazla düşünmüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Michail (6 yıl önce)
    Rahman kardesim iyisinde kafana takma 2 3 mactir izliyoruz osmanin ferhatin yerinde oynadin cok iyide oynadin seni tekrar tebrik ederiz.
    0
    0
    Yanıtla