SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha İyi Yere Geleceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'in yeni takımı Malatya Belediyespor'da (Yeni Malatyaspor) teknik direktör Nihat Balan, takım olarak daha büyük başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

Balan, sezon başından bu yana yapılan doğruların başarıyı getirdiğini kaydederek, "Sezona başlarken büyük hedefler koymamıştık. Takımın üst sıralarda ligi bitirme hedefi vardı. Bu doğrultuda lige başladık. Hedefimiz mücadeleci, rakibe basan ve her maça aynı ciddiyetle çıkan bir takım oluşturmaktı. Bunu başardık. Tabi lig sonunda Playoff'u kıl payı kaçırmamıza rağmen, moralimizi bozmadan klasman maçlarına hazırlandık. Klasman grubunda çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Haftalar öncesinden ekstra
Play-off'u garantilememizde bunun bir göstergesi. Ekstra Play-off maçlarına da takım olarak çok iyi hazırlandık. Hedefimiz 2. Lig'e çıkmaktı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak buna çok inanmıştık. Malatya kamuoyunun ve taraftarlarının da desteğini alarak hedefimize ulaştık. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"MALATYALILAR BİZİ ÇOK İYİ KARŞILADI"
2. Lige çıkmalarının ardından Malatya'da çok iyi karşılandıklarını ifade eden Balan, "Yeni Cami önünde gerçekleştirilen kutlamalarda taraftarlarımız yoğun bir sevgi gösterisinde bulundu. Malatya'nın buna ihtiyacı vardı. Onlara bu gururu yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"
Balan, Yeni Malatyaspor'un 2. Lig hedefine kısa sürede ulaştığına dikkat çekerek, "İyi bir takımız. Bunu kısa sürede hedeflerimizi gerçekleştirerek herkese gösterdik. Bu noktada Yeni Malatyaspor'un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız