SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Yere Getirelim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’den Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Fırat mahallesinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Fırat mahallesi sakinlerini dinleyen Gürkan vatandaşların, “Hastane istiyoruz” sorularına cevap verdi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Ben burada diyorum ki, kocaman 350 bin nüfuslu bir ilçede hastane olmaması düşünülebilir mi? Allahın izniyle inşallah geldiğimizde bu sorunları ortak akılla çözeceğiz. Bende burada oturuyorum, buradaki halkımızın derdi bizim derdimiz, halkımızın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır, teminatı hep beraber vereceğiz. Allahın izniyle 350 bin nüfuslu bir ilçe hastanesiz olmayacak. Sizler bana her konuda destek verdiğiniz andan itibaren benim gücüm daha çok olacaktır. Benim sizlere dediklerimin en az beş katını düşünün siz yeter ki destek verin. Bu sorunların üstesinden hep beraber gelelim Battalgazi'yi daha iyi yerlere getirelim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız