SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyi Yerlerde Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-10-29 02:41:34
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un forvet oyuncusu Ebubekir Yardım, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, ligde daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını söyledi.

İnönü Üniversitesi Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Yardım, ligin ilk üç haftasında zorlu maçlar oynadıklarını ifade etti.

Yardım, şampiyonluk iddiası olan takımlarla ligin ilk haftalarında karşı karşıya geldiklerini anımsatarak, “Bu maçlarda iki puan aldık, bizim için iyidir. Elazığ Yolspor ile sahamızda berabere kaldık. Bu bizim için köyü oldu çünkü yenebileceğimiz bir takımdı. Geçen haftada Kahramanmaraş Sakarya Spor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında üstün bir futbol oynadık. Birçok gol pozisyonu yakaladık ve üç gol attık. Daha fazla da olabilirdi” dedi.

İyi bir ekip olduklarını dile getiren Yardım, şunları söyledi:

“Genç bir takımız. İyi mücadele ediyoruz. Sezonu ligin ortalarında bitireceğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma da çok güveniyorum. İyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. İlerleyen haftalarda çok daha iyi yerlerde olacağız.”

Genç golcü, takım olarak ileride çoğalamadıklarını kaydederek, “Defansif bir futbol oynadığımız için ileride çoğalamıyoruz. Rakiplerimiz bize göre güçlüler. Defansif olarak mücadele ettiğimiz için ileride yalnız kalıyorum. Arkadaşlarımda yardımcı oluyor” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız