SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha İyisini Yapabiliriz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün başkanı Doğan Çelebi, "Destek bulabilirsek daha iyi işler yapabiliriz" dedi.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde ligde 5'te 5 yapmanın mutluluğu yaşanıyor.

Ligde geride kalan 5 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ve son olarak sahasında Kayseri ekibi Güneşspor'u 6-0 yenen mavi kırmızılılarda hedef sezon sonu 2. Lige çıkmak.

Kulüp başkanı Doğan Çelebi, kulüp olarak yaşadıkları sıkıntılara rağmen takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu ve hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Çelebi, ligin beşinci haftasında sahalarında ligin son sırasında yer alan Güneşspor'u konuk ettiklerini belirterek, "Rakibimiz ligin son sırasında yer alıyordu. Bizde ona göre yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık. Daha çok altyapıdan yetişen oyuncularımızla mücadele ettik. Kızlarımız iyi mücadele etti ve karşılaşmayı 6-0 kazandık" dedi.

Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Çelebi, "Sezona iyi başladık ve şuanda 5'te 5 yaptık. 15 puanla zirvenin sadece 2 gol gerisindeyiz. Sezon sonuna kadar iyi gidişimizi sürdürüp, sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu sene Malatya'yı bayan futbolunda iyi bir yere getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Altyapıya büyük önem veriyoruz"

Çelebi, kulüp olarak kuruldukları günden buyana altyapıya büyük önem verdiklerini belirtti.

Altyapıda yetişen futbolcuların bugün A takımda oynadıklarına dikkat çeken Çelebi, "Kulübümüzü kurduğumuzda altyapıdan yetişen sporcularımızla profesyonel ligde mücadele etmeye başladık. O günden buyana da her zaman altyapıya büyük önem verdik. Senede 2-3 transfer yapıyoruz ama kadromuzu ağırlıklı olarak altyapıdan yetişen sporcularımız oluşturuyor. Bundan sonrada kulüp olarak altyapıya önem vermeye devam edeceğiz" dedi.

"Kendi imkanlarımızla mücadele ediyoruz"

Çelebi, ligde kendi imkanlarıyla mücadele ettiklerini, şuana kadar herhangi bir destek görmediklerini ifade etti.

Grup'ta büyük bütçesi olan takımlarla yarıştıklarına dikkat çeken Çelebi, "Malatya'nın tek takımıyız ama herhangi bir destek göremiyoruz. Randevu talebimize bile bir karşılık bulamıyoruz. Kayseri'nin 5 tane takımı ligde mücadele ediyor. Büyük bütçeli takımlara karşı yarışıyoruz. Destek görebilsek, daha iyi işler yapabiliriz. Ama ne yazık ki kendi kısıtlı imkanlarımızla ligde mücadele ediyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız