SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Kaç Çocuk Ölmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:35:52
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, Yeni Camii avlusunda basın açıklaması yaptı. 

MTTB Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, "Gönül isterdi ki bugün buraya özgür Filistin'in kurulmuş olması nedeniyle mutluluğumuzu ve hamd-ü senalarımızı belirtmek için konuşuyor olalım. Fakat; İsrail'in şerefsizce ve vahşice düzenlemiş olduğu saldırılar neticesinde şehit olan Gazzeli kardeşlerimizin haberini almış olmak, bize bu temennimizin ne kadar da uzağında olduğumuz gerçeğini bir kez daha gösterdi. Peki hayallerimize balta vuran bu durum karşısında, tek derdinin dünya milletlerinin huzurunu ve güvenliğini sağlamak olduğunu iddia eden Birleşmiş Milletler hala neyi beklemektedir? Harekete geçmeleri için kaç bin insanın daha şehit edilmesi gerekmektedir? Kaç bin bomba daha Gazzeli masum çocukları katletmeli, kaç tane minik yavruyu yetim bırakmalıdır" ifadelerini kullandı.

"İki yüzlülüğü ve haklının değil güçlü olanın hukukunu savunan Birleşmiş Milletler, kaç erkeğin hanımına tecavüz edilmesine şahit olmasını beklemekte, kaç ananın evlat acısı çekmesini dilemektedir" diye soran Balin, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

"Peki ya dünyanın jandarmalığını üstlenmiş, bol keseden demokrasi ve insan hakları dağıtan Amerika, bu konuda neyi beklemektedir? Hicri yılbaşımıza denk gelen bu günde, tek ilah olan Yüce Allah'ın bir ayetini size hatırlatmak istiyoruz; 'Ey iman edenler, iman ediniz.' İşte o zaman 'Allah-u Ekber' nidaları ile şehadet parmağımızın ufak bir dokunuşu Amerika'yı yerle bir edecek, siyonizmi tarihten silecek, yeryüzünde Hakkın hakim olmasına yeterli olacaktır. İşte o zaman hiçbir çocuk yetim kalmayacak, hiçbir kadın tecavüze uğramayacak, hiçbir millet soykırıma maruz kalmayacak ve hiçbir ana evlat acısı çekmeyecektir. İstikbal sadece ve sadece İslamdadır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız