SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Kaç Kere Aldanacağız?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:17
A- A+ PAYLAŞ

Bizim oylarımızla bir yere gelenler her zaman bizlere karşı duyarsız davrandılar diyen Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, “Halkımıza hizmet versinler diye bugüne kadar oy verdiğimiz kişiler bizi hizmete hasret bıraktılar, mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuz gibi davrandılar” dedi. 

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, seçime birkaç gün kala yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Zapcıoğlu Caddesi esnafını ziyaret eden Ekinci, esnaf ziyaretinin ardından Taştepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip mahalle toplantısı düzenledi. 

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, Zapçıoğlu Caddesi esnafının sorunlarını dinleyip bir süre sohbet etti. Esnaftan desteklerini beklediklerini belirten Ekinci, ziyaretin ardından Taştepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

Taştepe sakinlerinin yoğun ilgi ve katılımı ile gerçekleşen sloganların atıldığı toplantıda konuşan Ekinci, “Halkımıza hizmet versinler diye bugüne kadar oy verdiğimiz kişiler bizi hizmete hasret bıraktılar, mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuz gibi davrandılar. Hizmet konusunda geç kalındığını söyledik. Ellerini uzatmalarını istedik. Oysaki onlar seçildikten sonra bizi tanımadılar. Bizi tanımayı bir yana bırakın bizi unuttular,  verdiğimiz desteği hiçe saydılar. Daha kaç kere aldanıp, yanılacağız ” şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, halkın artık uyandığını belirterek, bizim oylarımızla seçilip, sırtımıza basarak ulaştıkları hedefte sadece kendi menfaatleri için ve dayatmalar yapan efendileri için çalıştılar sözlerini kaydetti.  

Biz bir yerel seçim hazırlığı içindeyiz, yerelde bizim eksiklerimizi görüp, bize hizmet getirecek, yerelde bize hizmetkâr olacak kişileri seçmemiz gerekiyor diyen Ekinci, bu seçimi öyle bir yere getirdiler ki genel seçimi de bir tarafa bırakın, uluslararası boyuta taşıdılar. Bundan sonra onlara aldanmayacağız dedi. 

Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci, “Yerelde bizi tanıyan, içinizden biri olan halka hizmetin bilincinde olan başkalarına minnet borcu olmayan, diyet borcu olmayan başkaları tarafından komuta edilmeyen biri artık sizlere hizmet için gelmeli” ifadelerini kullandı. 

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkanı Ali Ekinci,” Taştepe hala gecekondu mahallesi görünümünde bırakın, Taştepe’yi tüm çevreyolu bu talihsizlikten kurtulamadı bu makûs talihi yenmenin zamanı geldi”  cümlelerini kullandı.  

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci’nin Taştepe Mahallesinde gerçekleştirdiği açık hava toplantısı miting havasında geçerken, “Vur vur inlesin Mustafa Şahin dinlesin”, “ En büyük başkan Ali başkan” sloganları atıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız