SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daha Kaç Kişi Ölecek?

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Niyazi Mısri Camii civarı geçişi, adeta "ölüm geçidi"ne döndü. Son haftalarda "ölümlü trafik kazalarının" yoğunlaştığı bölgede, bugün meydana gelen kazada da bir kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, S.B. idaresindeki 44 DT 034 plakalı otomobil, Çevreyolu Niyazi Mısri Camii civarında, aniden yola çıkan Ali Yıldırım'a (53) çarptı. Kazada ağır yaralanan Ali Yıldırım ambulansla kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

Sürücü S.B. polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BEYLERDERESİ'NDE..
Bu arada, Beylerderesi'ndeki kazada ise Şahin Turhan yönetimindeki 44 FT 031 plakalı saman yüklü traktör, il merkezine gelirken OSB tarafındaki rampada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve römorkundaki yükünün dengesizliği nedeniyle devrildi. Kazada traktörde bulunan Hasan Turhal yaralandı ve kaza yerine giden ambulans tarafından Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı. (3. fotoğrafta)

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Battalgazi kavşağında 21.40 sıralarında 34 yaşındaki O.İ. yönetimindeki 44 FL 099 plakalı oto ile 26 yaşındaki H.B.B. yönetimindeki 21 AL 904 plakalı oto çarpıştı. O.İ. yaralandı.

Atatürk Anıtı önünde 13.45’te de K.K. yönetimindeki 44 FF 602 plakalı oto ile M.T. yönetimindeki 44 FP 824 plakalı oto çarpıştı. Kazada sürücülerin hafif yaralandıkları bildirildi.

İnönü Caddesi İstasyon Virajı Dedekorkut Parkı önünde de 18 yaşındaki İ.Ç. yönetimindeki oto ile, 23 yaşındaki H.A. adlı bayana çarptı. 07.30 sıralarındaki kazada yaralanan H.A. hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde İ.Ö. yönetimindeki 44 KT 060 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 6 yaşlarındaki Ş.K. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Kasabası’nda yolda oynamakta olan 5 yaşlarındaki Yunus Tekin, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Kasabası yakınlarında da, Tan Kayahan yönetimindeki oto 02.00 sıralarında, aşırı hız sonucu yolun sol tarafındaki kanala uçtu. Kazada, araçta bulunan 27 yaşındaki Cem Yıldıran yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız