SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Kaliteli Hizmet İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:11
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Valiliği, Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla Kalite Yönetim Sistemiyle Daha Kaliteli Hizmet Eğitimi düzenlendi.
 
Valilik Salonu'nda düzenlenen Kalite Yönetim Sistemiyle Daha Kaliteli Hizmet Eğitimi programında konuşma yapan Çalışma ve İşkur İl Müdürü Durmuş Doğan, "Vatandaşlarımızın bizlerden beklediği hizmet ve verimliliğin arttırılması buna bağlı olarak çalışanlarımızın çalışma ortamları ve ilişkilerinin iyileştirilmesi ve tüm personellerin gelecek ve bürokratik olarak yükselme hedefine hizmet etmesini sağlaması demektir. Siz değerli katılımcılarımız alacağınız sertifikayı asla hafife almayın. Bu tür seminerler önemli seminerlerdir. Bu seminerlerde edineceğiniz tecrübeler kariyerlerinize etki edecektir. Alacağınız sertifikalar sizlere fark yaratacaktır. Kalite Yönetim Sistemiyle Daha Kaliteli Hizmet Eğitimi kavramı ve kaliteye dayalı rekabet kavramı, bugünün gerek kamu, gerekse özel işletme dahil, yönetim birimlerinin temel vazgeçilmezidir. Bundan bağımsız, bundan ayrı bir kamu yönetiminin ne çağdaş olması ne de başarılı olması mümkün değildir. İnanıyorum ki Valiliğimiz, İş-Kur İl Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma Ajansı olarak koyduğumuz hedef doğrultusunda tüm personellerimiz hizmet kalitesinde bu kaliteyi yakalayacak ve bu hizmet düzeyine erişecektir" dedi.
 
"Vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin yönetim felsefesinin odak noktası olduğu, olaylara sistematik ve bilinçli yaklaşılmaya başlanıldığı, kurum çalışanlarının kendilerine olan özgüvenini, işini sevme ve sahiplenme duygusunu arttırdığı, bununla da kalmayıp problemlere çözüm bulmada aktif katılımların sağlandığı, takım ruhunun geliştiği, memnuniyet duyulmasından, memnun olma duygusunun arttığı gözlenmektedir" diyen Doğan, "Buradaki katılımcıların daha kaliteli hizmet çizgisinde üstün bir hizmet anlayışının halka yansıyacağına, o güler yüzlü vatandaşımızın yapıcı ve yardımcı yaklaşan istek, dilek ve beklentilerini, bitmek tükenmek bilmeyen bir sabırla karşılayan ve hizmet amacının doğrudan vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak, sorunlarına çözüm bulmak ve onların bizden beklentilerini en üst düzeyde karşılamak olduğunu unutmayarak çalışanlarımızın özverili olarak bu hizmet çizgisinde yürüyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız