SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Kaliteli Hizmet İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir’in girişimleri sonucu Turgut Özal Tıp Merkezi'nin hasta odaları hayırseverlerin bağış ve katkıları ile 5 yıldızlı otel hizmeti kalitesine getiriliyor.

Turgut Özal Tıp Merkezi Ortopedi Servisi'nin odalarının yenilenmesi nedeniyle bir tören düzenlendi. Törene İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, MESOB Başkanı Şevket Keskin ile çok sayıda davetli ve kurum personeli katıldı.

Törenin açılışında konuşan Turgut Özal Tıp Merkezi Ortopedi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurzat Elmalı, "Tıp Fakültesi Dekanımızın yoğun gayretleri ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile Ortopedi kliniğimizde hastalarımız modern olarak hazırlanmış odalarda, çok daha rahat ve konforlu bir ortamda çok daha iyi hizmet almış olacaklar. Biz yılda yaklaşık 2 bin kişiye poliklinik hizmetleri vermekte ve yılda yine 2 bin adet çok özellikli ameliyatlar yapmaktayız. İleri teknoloji ve yüksek bilgi seviyesi ile hizmet veriyoruz" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, geçtiğimiz yılda Kardiyoloji Bölümündeki odaların yenilendiğini hatırlatarak, "İkinci halkadayız. Amacımız bu yıl içerisinde tüm katlarımızı aynı modern şekilde yapmaktır. İlk defa koğuş sisteminden kurtularak oda sistemine geçiyoruz. Çok güzel örnek oldu" şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, "Rektörümüzün de gelişi ile birlikte çok güzel bir takım ruhu ile üniversitemizde güzel değişimler olmakta. Bu değişimlerden birisi de Turgut Özal Tıp Merkezi'nde olmakta. Tıp Merkezimiz, hem bölgemize ve hem de bölge ülkelerine hizmet veriyor. 1 yıl önce bu projeyi başlatırken kendimiz hastaneye giderken nasıl bir ortamla karşılaşmak istiyorsak, öyle bir ortamı hastalarımız için oluşturmak istedik. Odalarımız 4-5 yıldızlı otel odaları düzeyinde. Hastane ortamında ev ve otel ortamı oluşturmak için çalışıyoruz" diyerek destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "Toplumun kurumlarını temsil eden insanlar, toplumla hemhal olurlarsa, doku uyuşmazlığı gibi bir problem yaşamazlarsa, güzel işler ve topluma faydalı işler yaptığını göreceksiniz. Hastanemizin yenilenme çalışmamızı başlatan başta dekanımız olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Buradaki hizmetlerden hepimiz yararlanacağız. Üniversitemizdeki seviyeyi daha yükseklere çıkartmak istiyoruz. Toplumumuzla barışık halde yolumuza devam edeceğiz. Buradaki çalışmanın Türkiye için model olmasını istiyoruz. Türkiye'nin asıl problemi para problemi değildir. Türkiye'nin asıl problemi kafa problemidir. Biz milletimizin yaptığı fedakarlıkları boşa çıkartmadan kaliteli hizmet seviyesini yükselteceğimizin bilincindeyiz" diye konuştu.

Oda düzenleyenlerden MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bunun bir başlangıç olmasını diliyorum. İmkan olsa da, Malatyalılar olarak biraz daha üniversitemiz için eğilsek. İşadamlarımızın sadece Malatya'ya gelip şov yapmamalarını istiyoruz. Mutlaka Malatya'ya Kayseri ve Gaziantep örneği gibi hizmetler vermeli. Önümüzdeki dönemde seçilecek olan milletvekillerimizden hastanemize ve üniversitemize destek çıkmalarını bekliyoruz. Sayın rektörümüze teşekkür ediyorum. İldeki birlik ve beraberliği ön planda tutmuştur. Üniversiteler bir kentin lokomotifi olması gerekiyor. Turgut Özal Tıp Merkezi , çalışmalarından dolayı yüzümüzü güldürüyor. Organ nakillerinden dolayı Sezai Yılmaz hocama da teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

İşadamı merhum Murat Koçyiğit adına oda düzenleyen Koçyiğit ailesi adına konuşan Özmurat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ali Koçyiğit, "Özellikle şunu belirtmek gerekiyor ki, bu gibi kurumlar, aynı zamanda şehre kimlikte veren kurumlardır. Burası aynı zamanda Malatya'ya kimlik verdiği bir kurum olduğu için, burası ne kadar gelişirse Malatya'ya katkısı da da o derece artacaktır. Hayır işleri gönülden kopan işlerdir. İnşallah devamı gelir diye düşünüyorum. Her şeyden önce buna sebep olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Şehit Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı adına oda düzenleyen eşi Yrd. Doç. Dr. Emine Şamdancı, "Böyle bir odanın yapılması konusunda bir isteğim olmuştu. Sağ olsunlar kırmadılar. Hastanemize böyle bir katkıda bulunmak benim için çok önemli. Bana böyle bir fırsat verdikleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti. Şamdancı, duygulandığı için, konuşmasını yarıda kesti.

Törende oda bağışında bulunanlara plaketleri verildi. Oda bağışında bulunan kurum ve kişilerin isimleri ile adlarına bağış yapılanlar şu şekilde; Şevket Keskin (MESOB adına), Hasan Hüseyin Erkoç (TSO adına), Doç. Dr. Ali Koçyiğit (Merhum Murat Koçyiğit adına), Necati Paşahan (Müjde Hastanesi adına), İsmail Uruç (Seher Tavukçuluk adına), Muzaffer Erşan (Öznesil Tavukçuluk adına), Turan Kapusuz, Fatih Nalçacı (MAKİAD adına), Yrd. Doç. Dr. Emine Şamdancı (Şehit Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı adına), Fatih Ilıcak, Bülent İlhan (Güneş Gıda adına), Sibel Köknal (Merhum Nermin Köknal adına), Remzi Kırıcı, Tan Otomotiv ve Abdulvahap Günay (Yeşilkor Kömürleri adına)

Oda düzenleme için bağışta bulunanlara teşekkür plaketi verildi.

Törende, Ortopedi Servisi'nin açılışı yapılarak odalar gezildi. Odalardaki hastalara, oda bağışçısı tarafından çiçek takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız