SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Kaliteli Hizmet Sunacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, "kısmen hizmete giren" ve bazı birimlerin taşındığı yeni belediye binasında incelemelerde bulundu.

Akın'ın incelemelerine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 11 Ocak Pazar günü kısmen hizmete giren Yeni Belediye Hizmet Binasında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu

Yeni Belediye Hizmet binasının şu an itibariyle kısmen hizmet vermeye başladığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın; “Bilindiği gibi Belediye hizmet birimleri Malatya’nın çeşitli yerlerinde dağınık bir şekilde hizmet vermekteydi. Bundan dolayı da hizmet akışı ve hizmet üretimi noktasında arzu edilen neticeler alınamıyordu. Yeni yapılan hizmet binamız şu anda kısmen hizmet vermeye başladı.

Cezmi Kartay’daki bütün müdürlüklerin yanı sıra diğer kirada bulunan müdürlüklerimiz ile mülkiyeti bize ait olan yerlerdeki müdürlüklerimizden de bazıları yeni hizmet binamıza taşınmış bulunmaktalar.

Şu anda yeni binamızın içerisine yeni mobilyalar yerleştiriliyor. Başkanlık bloğundaki çalışmalar da önümüzdeki haftalarda bitirilecek. Bu çalışmaların bitirilmesiyle birlikte Başkanlık makamı da buraya taşınarak, Belediye birimleri tamamen burada hizmet vermeye başlamış olacak” dedi.

Bütün Belediye birimlerinin aynı mekanda hizmet vermesinin büyük faydalar sağlayacağına işaret eden Belediye Başkanı Akın, “Aynı yerde hizmet vermenin Belediyemize ekonomik ve denetim noktasında büyük faydaları olacak. Tabi doğal olarak Malatyamıza ve vatandaşlarımıza da büyük faydalar sağlayacak. Bu binada halkımıza daha kaliteli ve süratli hizmetler sunacağız. Malatyamıza ve hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız