SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Kapsamlı Fuar Hedefimiz"

0
Güncellendi - 2017-02-22 20:37:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabrı Akın, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabrı Akın, “Bu yılda yaklaşık 9 fuar organizasyonunu yapacağız. Gerek Tarım Fuarımız, gerek Kitap Fuarımız,  Yapı ve Dekorasyon Fuarımız, Oto Show Fuarımız ve diğer sektörlerde yapmış olduğumuz fuarlarımızı daha kapsamlı olarak gerçekleştireceğiz. Bu yıl ilk fuarımız İŞKUR ile birlikte yapmış olduğumuz İstihdam Fuarı olacak, 12-16 Nisan tarihleri arasında da Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nı gerçekleştireceğiz. Tarım, gerçekten ilimiz acısında, ilimiz ekonomisi açısından çok önemli bir sektör.  Yaklaşık olarak ilimiz nüfusunun yüzde 50’sine yakını tarım sektöründen geçiniyor ve sanayimiz ise tarıma dayanıyor. Bu kapsamda tarımdaki yeniliklerden, özellikle teknolojik gelişmelerden üreticilerimizi bilgilendirmek açısından gerek Malatya’dan gerekse de yaklaşık 25-30 ilden firmalarımız katılımcı sağlanmaktadır. Yaklaşık 15 ilden de ziyaretçi beklemekteyiz. Bu konuda esnafımızın bize olan desteği, gerekse de tarım kuruluşlarımızın desteği ile beraber bu yıl daha etkin, daha kapsamlı bir fuar gerçekleştirme hedefimiz var. Özellikle geçmişteki desteklerinizden ve bu yıl da bize sağlayacağınız desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı sadece Malatya için değil, bölgemiz içinde çok önemli. Malatya’nın geliştiğini ve performansını daha yükseklere çıkartıyor. Fuarlar Malatya’nın süper ligde olduğunu gösteriyor.  Alanda ve sahadan geldiğiniz için fuarların organizasyonunu daha iyi yapıyorsunuz. Düzenlemiş olduğunuz fuarlardan dolayı esnaf ve sanatkarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Malatya’nın büyük bir kesimi tarımdan ve kayısıdan geçiniyor. Tarım tüm Malatya’yı yakından ilgilendiriyor. Tarım sadece Malatya, bölge ve Türkiye’yi değil, tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor.  Tarım her şeyden önceliklidir, sanayiden de, teknolojiden de önceliklidir. İnsanların karnını tarımla doyurabilirsiniz. İnsanları yerinde karnını doyurursanız, yerinde kalacak ve mutlu olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ı  sizi ekibinizi tebrik ediyorum. Malatya’nın gelişmesi ve tanıtımının daha iyi yapılabilmesi için fuarlar çok önemli. Malatyasporumuzda süper lige çıkarsa, fuarlarla beraber süper ligde oluruz. Gümrük ve Ticaret Bakanımız sayın Bülent Tüfenkci ile beraber, esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman Malatya için çalışmaya hazırız ve size her zaman destek vereceğiz.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız