SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Ne Kadar Sürecek?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:46
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık 30 yıldır semt pazarı olarak kullanılmakta olan İpek Caddesi'nde, aradan geçen yıllara, artan nüfus ve araç sayısına, ulaşım arterlerinin yetersizliğine karşın, Cuma günleri açılmakta olan pazarın yerinin değiştirilmesinin düşünülmemesi, her Cuma günü burada büyük sıkıntı yaşayan semt sakinleri ile sürücülerin tepkilerine neden oluyor.

Kernek Camii'nin önünde başlayan ve caddenin sonuna kadar uzanan Cuma Pazarı'nın, değişen koşullar nedeniyle elverişsizliğine rağmen bu bölgede açılmasında ısrar etmesine ve belediyenin bu konuda duyarsız kalmasına tepki gösteren semt sakinleri, "Pazar caddedeki ve bağlantılı sokaklardaki tüm trafiği, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Üstüne üstlük bu sıralarda belediye tarafından kaldırım çalışması yapılıyor ve yaşanan tüm sıkıntılara rağmen bu çalışma da oldukça ağır yürüyor. Yaklaşık 1 aydır devam eden kaldırım çalışmasının bir an önce tamamlanması gibi bir çaba göremiyoruz. Acil bir durumumuz, hastamız, yangın vs. olsa, ne yapacağız bilemiyoruz? Malatya Belediyesi bir an önce, 30 yıl önceki koşullara göre belirlenmiş olan bu pazar yerini, artık günün koşullarına göre bir değerlendirme yapıp, buradan kaldırmalıdır." diye konuştular.

FOTOĞRAFLAR: Bağlantı yollarını da tıkayan Kernek'teki Cuma Pazarı, çevre sokaklardaki kaldırım çalışmaları da eklenince, çevre sakinlerinin isyanına yolaçıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız