SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Nice Bayramlara"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:38
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Öğretmenevi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile 2.Ordu Kurmay  Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, bayramlaşma törenine katılanları karşılayarak, kutlamaları kabul etti. Resmi bayramlaşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AKP Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar katıldılar.

Vali Kamçı, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, " Sosyal hayatımızın en özel günlerinden birisi olan Kurban Bayramını idrak ediyor olmanın manevi hazzı ve huzuru içerisindeyiz. İnanç dünyamızın güzelliğini ve berraklığını yansıtan Kurban Bayramı birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekiştirildiği, hâli vakti yerinde olanların muhtaçlara el uzattığı müstesna bir süreçtir. Yoksulların ve kimsesizlerin hatırlandığı, sıla-i rahimin gerçekleştirildiği, küskünlüklerin ve kırgınlıkların nihayete erdirildiği bu ulvi günler, ortak dayanışma arzumuzun ve birlikte yaşama sevincimizin tesis edilmesi için de bulunmaz bir fırsattır. Bugün burada sizlerle birlikte bu güzel bayram atmosferini yaşamanın engin sevinç ve mutluluğunu duyduğumu ifade etmek istiyorum. İnşallah aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte daha nice bayramlara nail olursunuz. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli konuklarımızın, saygıdeğer Malatya halkının, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle birlikte hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız