SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daha Nice Bayramlara..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:29
Daha Nice Bayramlara..
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı başlıyor. Bayram namazı Malatya merkezde 05.58'de kılınacak. Ramazan bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni Cuma günü saat 10.00’da Ramada Altın Kayısı Otel’de gerçekleştirilecek.

Resmi bayramlaşmaya ilişkin Vali Süleyman Kamçı tarafından yapılan açıklamada, “Bayramlar milli ve dini duygularımızın manevi esintisi altında örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurumuzun somut münasebetlere dönüştüğü, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği günlerdir. Dargınlıkların ortadan kalkmasına, barış ve hoşgörünün gönüllere yerleşmesine vesile olan Ramazan Bayramı, ilimizde de büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacaktır.

Bu coşkuyu birlikte yaşamak amacıyla; tüm kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 17 Temmuz 2015 Cuma günü saat: 10.00’da Ramada Altın Kayısı Otel'de bayramlaşma töreni gerçekleştirilecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara erişmelerini diliyorum.” denildi.

Bu arada Vali Süleyman Kamçı, resmi bayramlaşma töreninin ardından saat 14.00’de Erkek Yetiştirme Yurdu'nu, saat 14.45’de MİAD Kız Yetiştirme Yurdu'nu ve saat 15.30’da da Huzurevi’ne bayram ziyaretinde bulunacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız