SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Önce Bu Kolay Değildi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Bu arada Şire Pazarı'nı da gezen Şahin, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım'ın Belediyeler Kanunu doğrultusunda bazı belediyelerin kapanmasına karşı durmaları için konuştuğu bir AKP milletvekilinin kendisine "Başbakanımızın isteği.. Karşı çıkmak ne haddimize.." dediği yolundaki açıklamasına ilişkin soruya da "Sorular sahibine sorulmalı. Başkası hakkında konuşmak kültürümüze göre de doğru birşey değil." yanıtını verdi ve bu milletvekilinin kendisi olmadığını ima etti.

Milletvekili Şahin vatandaşlarla yapacağı görüşme öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır'la birlikte acıklama yaphan Milletvekili Şahin, son dönemde ülkemizde yoğun bir şekilde gündem de olan Kuzey Irak Operasyonuna değinerek, operasyonun başarılı olduğunu belirtti.

Milletvekili Şahin Kuzey Irak Operasyonu ile ilgili muhalefetin yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirerek, "Biz Şehitlerimizin kanı üzerinden siyaset yapmadık. Milli meselede siyaset olmaz" şeklinde konuştu.

Daha önceden söylenilen Malatya milletvekillerinin ilimizi temsili noktasında birlikte hareket etmesinin Malatya insanının beklediği bir çalışma olduğunu belirten Milletvekili Şahin, "Birlik ve berberlik içinde çalışıyoruz. Bu kolay kolay yapılacak bir şey değildi. İnsanlar siyasette ön plana çıkmak isteyebilir. Hiçbir milletvekili arkadaşımız birlik ve beraberliğimizi bozacak bir şey yapmıyor. Bu da çalışmalarımızı önemli yönde başarılı kılıyor" ifadelerinde bulundu

Türkiye de siyasi ve ekonomik istikrarın yabancı yatırımcılar tarafından ilgi gördüğünü ifade eden Milletvekili Şahin, "Ülkemize yabancı kaynaklar gelmeye başladı. Özellikle 250 milyon dolarlık jeotermal yatırım ülkemize en kısa zamanda gelecek. Tabi bu konudaki dileğimiz Malatya'nın da gerekli yatırımlardan nasibini almasıdır" dedi.

Yakın zamanda Azerbaycan ve bazı yabancı ülkelerden yatırımcıları ilimizde ağarlıyacaklarını da belirten Şahin, "Malatya'ya yatırım yapılması için bir takım dış kaynaklı görüşmelerimiz oldu. Komisyon görevim nedeniyle yaptığım bir takım görüşmelerde yatırımcıları ilimize davet ettim. En kısa zamanda ilimizde yatırım çalışmalarını incelemek ve görüşmek üzere yatırımcılarımızı ağırlayacağız" diye konuştu.

Kendisinin de eğitimci olması nedeniyle eğitime büyük önem verdiğinin altını çizen Milletvekili Şahin, "Eğitim bizim can damarımız. Eğitim ve sosyal faaliyetler üzerinde önemle durmamız gerekiyor. Eğitilmeyen bir toplum hiçbir şey elde edemez. Eğitim almak isteyen insanlara mutlaka destek olmamız gerekiyor. Biz de eğitim almak isteyen ancak maddi durumu el vermeyen öğrencilerimize burs sağlamak amacıyla çalışmlar başlattık ve bu çalışmalarımız hızla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Şahin, Malatya'ya hizmet konusunda bütün milletvekillerinin büyük bir duyarlılıkla çalıştıklarını ifadeyle, "Biz yapamayacağımız konularla ilgili söz vermiyoruz" görüşlerini ileri sürdü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız