SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Özgür Bir Ülke İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:23
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya il teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. 

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP İl Genel Meclisi Üyelerinden bazıları, CHP’li belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Her bayramda temennilerimiz oluyor. Her bayramda barış, kardeşlik, yoksulluğun, giderilmesi, insan hakları konusunda temennilerimiz oluyor. Ama bu temennilerimizin gerçekleşmediğini de her bayramda bir kez daha hep birlikte görüyoruz” dedi.

Kiraz, CHP’nin büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Kökleri ve gelenekleri olan bir aileyiz. Bu ülkenin daha özgür, bağımsız, demokratik bir ülke olması için mücadele bayrağını daha da yükselmeye gayret edeceğiz” ifadesini kullandı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, CHP’nin dünya siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, “Geçtiğimiz günlerde hep birlikte partimizin 90’ncı kuruluş yıldönümünü kutladık. Cumhuriyet Halk Partisi hem kuruluş itibariyle hem de geçmişi itibariyle dünyadaki diğer siyasi partilere benzemeyen bir siyasal örgütlenmedir. CHP, dünyada eşi benzeri olmayan bir şey yapmış, ulusal kurtuluş savaşını vererek, bir ülke yaratmıştır. Bu ülkeyi kuran o siyasi örgüt CHP’dir” diye konuştu.

Bu arada CHP'li İl Genel Meclisi Üyelerinden Nevzat Kızılkaya, Naki Düzova, Mustafa Mengüç ve Deniz Kayıkçı'nın bayramlaşmaya katılmamaları dikkat çekti.

FOTO: İHA- Coşkun KURT

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız