SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Uzun Ömürlü ve Kaliteli'

A- A+ PAYLAŞ

Alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ederken Belediye Başkanı Akın, Mehmet Buyruk Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına hız veren Malatya Belediyesi Sivas Caddesi, İpek Caddesi, Hastane Caddesin’den sonra Mehmet Buyruk Caddesini de asfalt serme makinesi “finişerle” asfaltlıyor.

Mehmet Buyruk Caddesinde başlanan finişerle asfalt serme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Alt yapı ve doğalgaz çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Sivas Caddesi, İpek Caddesi ve Hastane Caddesi asfalt serme makinesi ile asfaltlandı. Mehmet Buyruk Caddesinde ise asfaltlama çalışmaları devam etmektedir” dedi.

Asfaltlama çalışmalarına geçilmeden önce asfalt düzeltme çalışmalarının yapıldığını belirten Başkan Akın, asfalt çalışması yapılacak olan cadde ve sokaklardaki eğimlerin teknik şartlara uygun hale getirildikten ve yollardaki bozuklukların düzeltildikten sonra asfalt serme makinesi ile asfaltlandığını söyledi.

Başkan Akın, “İnşallah en kısa zamanda Malatya’nın ana cadde ve sokaklarının önce temel yapılarını tanzim edeceğiz, ardından da finişerle asfaltını yapacağız. Finişerle yapılan asfalt, daha önce yapılan serme asfalta göre çok daha uzun ömürlü ve kaliteli olmaktadır” dedi.

Malatya Belediyesinin teknolojinin son imkanlarından yararlanarak yaptığı asfalt çalışmaları vatandaşların takdirini kazanıyor.

Yapılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili görüşlerini belirten Bahattin Çelik, Hüseyin Kayaduman, Vahap Günhan ve Nurten Gökdere adlı vatandaşlar finişer makinesi ile yapılan asfaltlamanın çok güzel ve kaliteli olduğunu belirttiler.

Yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız