SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Verimli Hale Gelecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:50:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği doğal ve organik hayvancılık projesi toplantısını Yazıhan ilçe Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. 

Programa Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ali Selvi, Yazıhan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zafer Tanrıverdi, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Toprak A.Ş yönetim kurulu Başkanı Murat Kılıç ile Yazıhanlı koyun keçi yetiştiricileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, küçükbaş hayvancılığın organik bir hayvancılık olduğunu belirterek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu konularda üreticilere destek sunduğunu ifade etti. Bu proje ile kentte hayvancılığa destek olunacağını kaydeden Selvi, “Bu projeyle bizlere değil kendinize de destek olacaksınız. Aynı zamanda Malatya hayvancılığına destek olacağınız gibi hayvancılığın da daha verimli hale geleceğine inanıyorum” diye konuştu. Birlik Başkanı İhsan Akın ise programa katılanlara teşekkür ederek projedeki amaçlarının organik üretim yapan üreticilere hem destek olmak hem de eğitim verilmesi olduğunu söyledi. Bu tür toplantıların her ilçe de yapılarak yetiştiricilerin duyarlı olması konusunda çalışacaklarını belirten Akın, “Sahada yapmamız gereken görevler var, bunları hep birlikte yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yazıhan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Zafer Tanrıverdi ve Toprak A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç’ta kısa bir konuşma yaparak organik doğal hayvan üretimi desteği projesi ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı soru cevap kısmı ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız