SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yapacak Çok İş Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:30:39
A- A+ PAYLAŞ
AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yeni bir anayasa çalışmasının son noktaya yaklaştığını söyledi. 
Öz, partisinin Belediye Konferans Salonu'ndaki İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının yaptığı çalışmaların kurumsallaşmaya başladığını söyledi. 
     
Gelecek günlerde yeni anayasanın yazımına başlanacağını kaydeden Öz, ''Adaletle ilgili, yeni anayasayla ilgili daha yapacak çok iş var. AK Parti'nin gizli bir ajandası yoktur. Tek bir ajandası vardır. Bu ülkede yaşayan 74,5 milyon insanın mutlu, huzurlu olduğu bir ülke yaratmaya çalışıyoruz'' dedi. 
     
Türkiye'nin dönüm noktasının 27 Nisan olduğunu belirten Öz, ''Türkiye'de demokrasinin oturduğu an, 27 Nisan'ın karşısında dimdik durulduğu andır. Milletten almış olduğunuz emanete sahip çıktığımız andır. Bunu Sayın Başbakan'ımız yaptı, AK Parti yaptı. Yolumuz iyi. Ama bu yola kanmamak lazım. Yaptığımız ve yapacağımız işleri anayasal sistem içerisine yerleştirmemiz lazım'' dedi. 
    
 Öz, bu ülkede iktidara kim gelirse gelsin demokratik sistemle kimsenin oynamaması gerektiğini ifade etti. 
     
Silahlı kuvvetleri en iyi koruyup kollayan iktidarın AK Parti olduğunu belirten Öz, ''Silahlı kuvvetler bizim göz bebeğimizdir. Silahlı kuvvetlerin yıpranmasına hiçbir zaman müsaade etmedik, etmeyiz. Ama silahlı kuvvetlerin de milletin iradesine sahip çıkması lazımdı'' diye konuştu. 
     
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın da, Türkiye'nin sosyal, siyasi ve ekonomik dönüşümünde AK Parti teşkilatlarının emeği olduğunu kaydederek, artık Türkiye'de ihtilallerin konuşulmamasında AK Parti teşkilatlarının demokrasiye katkısının büyük ehemmiyeti olduğunu bildirdi. 
     
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, bir gece yarısı yapılan 27 Nisan e-muhtırasına, AK Parti'nin dimdik durduğunu ifade ederek, ''Siyasi partilerimizin tamamının o dik duruşu sergilemesi lazımdı. Ama bu duruşu sergileyemediler'' diye konuştu. 
     
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını aktardı. 
     
''AK Parti, kurulduğundan bu yana milletin iradesini hakim kılmak için mücadele etmekte'' diyen Tüfenci, siyaseti insanların huzur ve refahı için yaptıklarını belirtti. 
     
İl Danışma Meclisi Toplantısı'na, belediye ve il genel meclisi üyeleri, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları yöneticileri katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız