SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yapacak Çok İşimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:54:06
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde düzenlen törenle Acil Ara Yoğun Bakım ve Dâhili Yoğun Bakım Ünitelerinin açılışı yapıldı.

Törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, başhekim yardımcıları ile akademik ve idari personel katıldı.

Acil Ara Yoğun Bakım ve Dâhili Yoğun Bakım Ünitelerinin açılış kurdelesi kesildikten sonra Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda açılışı gerçekleştirilen ünitelerle ilgili bilgilerin verildiği konuşmalar yapıldı.

Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M. Gökhan Turtay, Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Ayfer Aytemur, Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bayındır ve İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hülya Taşkapan yaptıkları konuşmalarda, Turgut Özal Tıp Merkezinde açılışı yapılan ünitelerin modern tıbbın gerektirdiği bütün cihazlarla donatılmış olmasının kaliteli sağlık hizmeti sunulması açısından son derece önemli olduğuna, Yoğun Bakım Ünitelerinin arttırılmasının, revize edilmesinin, dolayısıyla hasta bakımı açısından daha sağlıklı bir işleve kavuşturulmasının önemine dikkat çektiler.

“Daha yapacak çok işimiz var ve heyecanımız henüz dinmedi” diyerek konuşmasına başlayan Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, “İnsan odaklı ülke kaynaklarını verimli kullanmaya dönük Malatya’nın, bölgenin ve ülkemizin ihtiyaçlarını gözeterek yatırım yapan bir ekibiz. Gücümüzü kendi değerlerimizden, çalışanlarımızdan ve hocalarımızdan almaktayız. Yönetim sadece işleri regüle eden bir sistemdir. Biz o sistemin bir parçasıyız, burada asıl olan sizlersiniz. Yani siz değerli hocalarımızdan tutun da hemşirelik ve hasta bakımına katkıda bulunan tüm çalışanlarımızdır. Tabii önemli olan binalar yapmak ya da üniteler kurmak değildir, önemli olan o yerleri doldurabilmektir. Ülke kaynaklarını doğru yerde ve doğru zamanda kullanabilmektir.  Sunulan kaliteli sağlık hizmetleriyle marka değeri olan, nitelikli işler yapan bir hastane konumundayız.” dedi. 

İnsan odaklı hizmetlerine yılmadan devam edeceklerini ifade eden Başhekim Aslan, hastane işleyişinde karşılaştıkları bazı sıkıntılardan bahsetti ve özellikle hasta yakınlarının hastalarının iyiliği için hasta ziyareti saatlerine riayet etmelerini istedi.  

Başhekim Aslan, yapılan tüm hizmetlerde ve yeniliklerde kendilerine en büyük desteği veren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen ve elde edilen başarılara katkıda bulunan tüm hastane çalışanlarına teşekkür ederek konuşması tamamladı.

Turgut Özal Tıp Merkezinin her geçen gün daha da başarılı hizmetlere imza attığını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, “Kabuğunu kırmış ve artık bölgesine kaliteli sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olan ve bunu başarmış, bir şekilde yoluna devam eden bir merkeze sahip olmanın gururunu yaşamaktayız.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız