SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yapacaklarımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:09:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Hala arzu ettiğimiz noktada değiliz. Ekonomik ve istihdam noktasında daha yapacaklarımız var” dedi.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte MTSO’yu ziyaret edip, tekrar göreve seçilen Hasan Hüseyin Erkoç’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Ülkemizin ekonomik açıdan daha iyi noktaya gelmesi hususunda organize örgütün başında gelen MTSO yönetiminin yeniden bu göreve seçilmeleri nedeniyle tebrik için buradayız. Malatya civar şehirlerden daha ileri sıçraması gerekiyor. Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin eskiden beri çalışmaları var. Bu çalışmalarının artarak devam etmesini diliyoruz” diye konuştu.

MTSO Başkanı Erkoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçmişte olduğu gibi bugün de Malatya’nın birlik ve beraberliğinin yanı sıra ekonomik büyümesi için elimizden gelen bütün gayretin içinde olacağız. Her zaman söylüyoruz. Ama halen arzu ettiğimiz noktada değiliz. Ekonomik ve istihdam noktasında daha yapacaklarımız var. Sivil toplum örgütleri ve şehri yönetenlerle şehrin sorunlarını müşterek tartışıp, müşterek hareket etmemiz lazım. Malatya’nın yatırım ikliminin daha ileri gitmesi için çaba gösteriyoruz. Yeni teknolojilere yönelmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız