SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Yararlı Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret edip plaket veren Gıda Toptancısı esnaflar, Akın'ın bundan sonraki yaşamında Malatya'ya daha yararlı olacağını düşündüklerini söylediler.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Gıda Toptancıları esnafı, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Ziyaret sırasında Gıda toptancıları adına konuşan İlyas Karaca, “Gıda Toptancıları olarak, Malatya’ya 5 yıl boyunca hizmet eden Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’a teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki hayatında Malatya’ya daha yararlı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın da yaptıkları hizmetleri tarafsız şekilde değerlendiren hizmet kuruluşlarının başında bulunanların verdiği plaketlerin kendisi için çok anlamlı olduğunu söyledi.

Başkan Akın, “Görevimiz icabı çeşitli zamanlarda, kuruluşlar tarafından plaketler verildi. Ancak sizin plaketin anlamı çok daha mühimdir. Görevimiz süresi içerisinde Malatya da sizlerin daha iyi imkanlarla hizmet verebilmeniz hususunda gayret gösterdim. Hangi mekanda ve zeminde olursak olalım. Malatya’ya ve Malatya insanına hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız