SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daha Yıkılacak Evler Var

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:45
Daha Yıkılacak Evler Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın fiziki yapılanmasında özellikle çevre yolu altında bulunan mahallelerin daha düzenli gelişip büyümesine katkı sağlayacak, Kuzey Kuşak Yolu projesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi mesafe kat etti.

13.3 kilometrelik yolun 10 kilometresini açan Büyükşehir Belediyesi projenin etabı olan Hanımınçiftliği bölgesine bir adım daha yaklaştı. Çalışmalar kapsamında Kaynarca-Hatunsuyu kavşağında istimlak edilen 5 ev daha yıkıldı. 30 metre genişliğindeki yol açma çalışmaları kapsamında istimlak edilen 9 evin daha yıkılacağı belirtildi.

Hanımınçiftliği mevkiinde şuyulandırma ve imar çalışmalarının bitmesini bekleyen Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak yollunu 2016 yılında bitirmeyi hedefliyor. 

Çevre yolu altında bulunan mahallerin sağlıklı imarlaşmasını da sağlayacak Kuzey Kuşak Yolu, hizmete girmesiyle birlikte trafiğin rahatlamasına önemli katkılar sağlayacak.

Gelecek nesillere daha iyi bir Malatya bırakabilmek için çalıştıklarını belirten Başkan Çakır, “Uzun yıllardır kuzey kuşak yolu çalışmalarımız devam ediyordu. 13.300 metrelik yolun üzerinde birçok ev ve bahçe vardı. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden, Büyükşehir Belediyemizin imkânlarıyla, sabırla buralara kadar geldik. Yolumuzun 10 kilometresini açtık. Geriye kalan 3.300 metrelik bölüm için ise şuyulandırma ve imar çalışmalarının bitmesini bekliyoruz. Bütünüyle bittiğinde ulaşım rahatlayacak, Malatya yeni alt merkezlere kavuşmuş olacak. Bu çalışmalarda emeği geçen, bize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız