SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yukarı Taşıyacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:59:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ilçede tarım projelerinin arttırılması için girişimlerde bulundu. 

Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Müdürü Ali Selvi ile tarım, hayvancılık ve tarımsal desteklemelerle ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Kaymakam Yosunkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Selvi, “Arguvan hem hububat tarımıyla, hem de hayvancılık olarak gelişmiş ilçelerimizden biri. İlçemizdeki üreticilerin Bakanlığımız hibe desteklemelerinden daha fazla istifade etmeleri için tüm kurumlar olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 2015 yılında Arguvan’ın bu pastadan daha fazla pay alması için İlçe Müdürlüğümüzle koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Kaymakamımızın tarıma ve hayvancılığa önem verdiğini görmek bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Arguvan İlçemizde uygulanacak tarımsal projelerimizde Sayın Kaymakamımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Arguvan Kaymakamı SelçukYosunkaya ise, “Tarım ve hayvancılık bizim bölgemizin en önemli geçim kaynağı. Bu kaynağı arttırarak yaşam kalitemizi yükseltmek istiyorsak, yeni projelerle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın desteklemelerinden istifade etmemiz gerekiyor. Tarım ve hayvancılığı teknolojiye uygun ve daha kaliteli hale getirirsek aile bütçemize daha fazla girdi sağlarız. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz personeli çalışmalarını düzenli olarak yürütüyor. Sizlerin de destekleri ile Arguvan tarım ve hayvancılığını daha yukarılara taşıyacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız