SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yukarıları Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2018-03-16 02:37:27
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, hedeflerinin ligde daha üst sıralara çıkmak olduğunu söyledi.

  Mina, takıma adapte olduğunu ve formayı aldığını ifade ederek, “Saat farkından yemek kültürüne kadar çok büyük farklılıklar gösteren bir yere geldim. Açıkça belirteyim ki adaptasyon çok zor oldu. Yavaş yavaş adapte oldum. Sonunda formayı da aldım. İnşallah sezon sonuna kadar hakkını vererek devam edeceğim” diye konuştu.

  Savunma hattında takımda büyük bir rekabetin olduğunu belirten Mina, “Defansta rekabet var ama sağlıklı bir rekabet var. Rekabetin sağlıklı olması çok önemli, herkes çok çalışıyor ve elinden geleni yapıyor. Tabi ki son kararı hocamız verir” dedi.

  Mina, Trabzonspor deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini kaydederek, “Fenerbahçe maçı için çok çalışmıştık. Elimizden geleni de yaptık ama olmadı. Şimdi daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü zor bir deplasman bizi bekliyor. Puan ya da puanlar alarak, puan tablosunda daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Daha uzun yıllar takıma faydalı olabilecek kaliteli bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla