SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daima Halkın İçindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:25
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Çukurdere Mahallesi'ni ziyaret edip, sorunları dinledi ve esnafları gezdi. 
 
Beraberinde, belediye başkan yardımcısı Selim Pilten, AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi ve partinin bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çukurdere Muhtarlığı'nda toplantı yapan milletvekili Öznur Çalık, Muhtar Ömer Gönültaş'dan mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Muhtarlık ziyaretinde ilk önce belediye başkan yardımcısı Selim Pilten konuştu. Pilten, cadde ve sokaklarda alt yapı yenileme çalışmaları yapılırken, TEDAŞ'ın direkleri değiştirmesini de istediklerini ancak Fırat Aksa şirketinin talepleri karşılamada gecikmesinden dolayı, kendi yaptıkları işlerin de uzadığını dile getirdi.
 
AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi ise, periyodik olarak ilçe, köy ve mahalleri ziyaret ettiklerini belirterek, “Başbakanımızın ifadesiyle, gitmediğimiz köy ve mahalle kalmayacaktır. Sadece seçimden seçime dolaşmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Milletvekili Öznur Çalık da, hizmet için göreve talipli olduklarını belirterek, “Milletvekilleri olarak her daim halkın içindeyiz. İlçe, belde, köylerin yanı sıra, mahallerini de geziyoruz. Mahallerimizin muhtarlarını yerinde ziyaret edip, sorunları yerinde tespit ediyoruz. Malatya ve Türkiye ile ilgili kanaatlerini dinlemek için buradayız” şeklinde konuştu.
 
Çalık, AKP iktidarının başarısını yerel yönetimlerde göstermek için çaba gösterdiklerini kaydetti.
 
Toplantıdan sonra Çukurdere Parkı gezilerek, buradaki eksikler tespit edildi. AKP heyeti daha sonra bazı esnafları da ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız