SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daima Yanınızda Olacağız"

0
Güncellendi - 2018-09-13 18:30:43
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’nın ikinci üniversiteye kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un Malatya’yı yakından tanıdığını belirten Başkan Polat, “Sayın Hocam Malatya’da yetişmiş, Malatya’nın sosyal yapısını tanıyan iyi bir akademisyen. Ben yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum. Yeni üniversitemizde güzel işlere imza atacaktır. Hep birlikte Malatya’yı daha ileriye taşıyacağız. Birlikte yürümeyi çok önemsiyoruz. Birlikten başarı doğar. Bu başarı da Malatya’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirecek. Büyükşehir Belediyesi olarak daima yanınızda olacağız. Yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Turgut Özal   Üniversitesi’nin Malatya’ya katacağı birçok değerin olacağını ifade eden Rektör Aysun Bay Karabulut, “Üniversitemiz ismine layık bir şekilde Malatya’mıza ve ülkemize güzel hizmetler üretecek. Bu çalışmaları yaparken sizlerin desteği bizim için çok önemli. İlginizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyarette Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut’a kristal kayısı hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Enver (5 yıl önce)
    Korler sagirlar birbirini agirlar..bi particiliktir yandascılıktır almis basini gidiyor..bakalim nereye kadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Sadece gülüyorum bu haberlere yazık ülkeme yazık malatyama yakında tasarruf için bu acılan üniversiteleride kapatacaklar.amaçsız sırf kadrolaşmak için acılan bi üniversite
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    GELECEK SECİMDE MİLLETVEKİLİ ADAYI HİÇ MERAK ETMEYİN ÖZNUR HANIM YETİŞTİEİYOR BÜLENT BEYDE KAYNINI MASKİ GENEL MÜDÜRÜ YAPTI SECİME VEKİL ADAYI HAZIRLIKLAR TAMAM
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET RAİF (5 yıl önce)
    GÜLERYÜZLÜ DÜRÜST ÇALIŞKAN HAS MALATYALI VİZYONU OLAN BİR PROFESÖR .
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET RAİF (5 yıl önce)
    hasan güzel proje olabilir gayet dogru evi olmayanlara 500 güzel bir fikr BİLİM KURUMLARINIDA ZİYARET EDECEK MERAK ETMEYİNMUHTEMELEN SES GETİRECEK PROJELER GELİYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    birisi karabulut hocamıza siyasetçi degil, bir bilim yuvasının rektörü oldugunu hatırlatsın lütfen..Madem ziyaret edeceksin hocam, Inonu üniversitesi teknopark'i ziyaret et, bilim ve sanayi bakanligi il müdürlüğüne git, tubitak'a git.. Neyse malatya ya bir karabulut geldi, bakalım yağmur mu kar mi yoksa dolu mu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Mecbursunuzzzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Malatya da yüzlerce km sahil şeridi var bol miktarda ağaç var düz bir toprak yapısı var ama hala beydaginin tepesine dağ başına evler yapılıyor Malatya ya vizyonu büyük yöneticiler lazım her aileye 500 M2 arsa verseler baraja kadar yatay mimariyle evler yapılsa yemin ediyorum dünyanın en ferah ve mutlu kenti oluruz..Ama nerde böyle yöneticiler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bey tarım arazileri imara açılmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    Bence Malatya daki tarim arazileri yeniden belirlenmeli...Bazi bölgeler tarim arazisi olarak geciyor hala ancak sulama suyu sikintisi çok çok fazla. dünyanın hiçbir yerinde sulama suyu sikintisi olup tarim arazi olan baska yer yoktur...yazdiginiz doğru ama mevcut tarim arazileri de tarim arazisi degil artik...
    0
    0
    Yanıtla