SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daire Başkanına Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:17:20
Daire Başkanına Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de, 'İmbat' dalgası olarak adlandırılan liman işletmelerine yönelik operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan ve dün gözaltına alınan TCDD Fabrikalar Daire Başkanı M.Y. tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne sağlık raporu alındıktan sonra avukatıyla birlikte getirilen M.Y.'nin, emniyetteki sorgusunda 200 sayfanın üzerinde ifade verdiği öğrenildi. Ardından bugün sabah adliyeye sevk edilen M.Y.'nin nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, iki yıllık takibin ardından başlattığı liman işletmelerine yönelik yolsuzluk ve rüşvet operasyonu, İzmir, Ankara, İstanbul, Hatay ve Van'da eşzamanlı yapılmış ve aralarında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım'ın bacanağı C.H.'nın da bulunduğu 28 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye çıkarılan 14 kişi geçen Cuma günü tutuklanırken, Yıldırım’ın bacanağı C.H. ile birlikte 14 kişi de serbest bırakıldı. 

Liman işletmelerine yönelik operasyonda, aranan zanlı sayısı sekize düştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız