SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Daire Müdürleri Nerede?''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İl Genel Meclisi, 2006 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu arada Belediye Meclisi'nin de 4 Ocak Çarşamba günü toplanacağı bildirildi.

"DAİRE MÜDÜRLERİ NİYE YOK?"
Özel İdare Müdürlüğü Salonu'nda Bekir Çelik'in başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi, gündemindeki maddeleri görüştü. Toplantıda gündeme gelen Vilayetler Hizmet Birliği'ne 6 yeni üyenin seçilmesi, başka bir toplantıya ertelendi.

Bazı meclis üyeleri, bu yıl kışın soğuk geçmesi nedeniyle okul ve sağlık ocaklarında yaşanan yakacak sıkıntısını dile getirdi. Daire müdürlerinin bulunması gereken İl Genel Meclisi toplantısında sadece İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hasan Tuncer'in yer alması ve diğer daire müdürlerin bulunmaması eleştirildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, her toplantıya yatırımcı daire müdürlerinin çağrılmadığını, gerekli görüldüğünde ilgili daire müdürünün toplantıya davet edildiğini söyledi.

BELEDİYE MECLİSİ..
Bu arada, Malatya Belediye Meclisi 2006 yılının ilk toplantısını 4 Ocak Çarşamba günü yapacak.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Belediye Meclisi’nin Ocak ayı olağan toplantısını 4 Ocak Çarşamba günü yapacağı belirtildi.

Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.30’da yapılacağı belirtilen toplantıda, Belediye Meclisi’nin Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi, Otobüs hatlarının kiraya verilmesi ve imar maddelerini görüşeceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız