SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Danijel Aleksic'e Ciddi Teklif Var

0
Güncellendi - 2019-06-03 01:01:25
Danijel Aleksic'e Ciddi Teklif Var
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un bu sezon en iyi performans gösteren oyuncularından olan Sırp on numara Danijel Aleksic için bir Arap ülkesi takımından ciddi teklifin olduğu, futbolcunun da gitmeye sıcak baktığı iddia edildi. Aleksic'in Evkur Yeni Malatyaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu 5. sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un en golcüsü ve vazgeçilmezi olan Danijel Aleksic, performansıyla birçok kulübün dikkatini çekti.

İsviçre Süper Lig takımlarından St. Gallen'den sezon başında transfer edilen Sırp on numara, bu sezon sarı kırmızılı takımın Süper Lig'de kaydettiği 47 golün 10'una imza attı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un en istikrarlı ve en golcü ismi olan Danijel Aleksic, bu sezon Süper Lig'de 32 karşılaşmada 2 bin 482 dakika süre alırken, 10 gol kaydedip, 7'de asist yaptı. Aleksic, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 6 karşılaşmada 508 dakika sahada kalırken, 4 gol attı, 1'de asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla bir sezonda forma giydiği 38 karşılaşmada 14 gol atıp, 8'de asist yapan Aleksic'in güncel piyasa değeri 1 milyon 900 bin Euro.

Daha önce Genoa, Saint-Étienne, Greuther Fürth, FC St. Gallen 1879 takımlarının formalarını giyen Danijel Aleksic, ligin son haftasında Bursaspor karşılaşmasında izinli olduğu için forma giymemişti.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Evkur Yeni Malatyaspor'un beşinci sırada yer alıp, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmasında büyük bir rol oynayan Aleksic'e 2 milyon Euro'luk bir teklifin olduğu, Sırp on numaranın da gelen tekliflere sıcak baktığı iddia edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Bülent (4 yıl önce)
    Bu yıl sadece lif tv 92milyon vermiş Malatyaspor’a puandan gelen para 44.2 milyon ve bu takım daha bonservis verip oyuncu almamış ve 11 trilyon borç var geçen yıl 50 milyon ayakbastı parası puan başı gelirleri spor toto seyirci hasılatlarını yazmadım bile az başarı var ama para kayıp bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Bu başkan halen kendini 2.ligde sanıyor kardeşim sen futbolcu alacağına satıyordun takım Lig’den düştükten sonra istediğin kadar borçsuz olsun o zaman bak Malatyaspor sana nasıl Tokat atıyor sen bir galibiyet parasına futbolcu satıyorsun sonra yerini dolduramıyorsun bir galibiyet 3milyon sen çıkmışsın 11 milyon tek borcumuz var diyorsun sen adam gibi futbolcu alıp galibiyet kovalayan takım yapki gör taraftar nasıl dolduruyor stadyumu 2milyona satıp taraftarın tepkisini alma Lig geliri 150 milyon ken basit hesaplar yap kamarayı elinden tut bırak Eren Tozlu gönder Murat gönder sadece 7 futbolcu Malatya’ya yaralı oda kamara Mina Aleksic gihelme buofuma barış alıç Pierre digerlerini gönder yeter başkan seviliyorsun sabrımızı taşırma sonra konre falan dinlemeyiz seni göndeririz gönül rahatlığıyla Malatya macını seyretmek istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Hakan kardeşim işte anlayabilmeniz değerli ve önemlidir.Bizde bunu eleştiriyoruz sen süper lig takımını 2 lig ya da Ptt ligi gibi yönetmezsin 1 sıçrar 2 sıçrar 3. çökersin çekirge misali.! Bakın bu sezon iki oyuncun gitti devre arasında tökezledin maç alamadın.Bu sezon an itibarı ile takımın yarısndan fazlasının sözleşmesi bitti,Teknik adamın yok ve sen halen kongre yapamadın ?? Bunları eleştiremessen bir taraftar olarak bir daha ki sene sıkıntı yaşayıp allah korusun bursa'nın,akhisar'ın durumuna düşersen taraftar olarak bu şehrin yüzüne bakamazsınız.Bizler malatyaspor ya da malatya düşmanı değiliz ama adil gevrek eleştirilemez ilan ediliyor bazı gruplar tarafından.! İnşallah bu vurdun duymazlığın sonunda hüzün gelmez ve bizler yanılırız bunada razıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Kongre neden yapılamadı arkadaşlar ?? Neden kongre bayram arifesine ayarlandı ?? Neden bu kadar bekleniliyor ?? Teknik adam ve transferler 10 haziran sonrasına kalacak ve tabi ki yine ağırdan alınacak bunu burada yönetimi tutup savunan arkadaşlarda bizler kadar iyi biliyor ama işte yinede aman yönetimi eleştirmeyelim modundalar ! Bu anlayış ile avrupa'da gruplara kalacağını tahmin etmiyorum zaten kalmasın da bu yönetim hem avrupa'yı,hem ligi götürecek kadro kurmaz ayrıca elde kalan en iyi adamın aleksic tabi ki değeri olan oyuncu satılır ama yerine en az onun kadar iyi ve ondan daha iyi biri alınacaksa satılır iyi düşünülüp,iyi ölçülmeli aleksic transferi.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan baykar (4 yıl önce)
    Başkan alexsic i de satmış sanırım kendi çıkıp oynayacak takımda bonservisli oyuncu kalmadı 1 ay sonra eleme oynayacak artık adil GEVREK ve yönetimi sahada oynar yazık iki kelimeyi bir araya getiremiyor adam resmen başkanlığı da gasp etmiş durumda tüzük bahanesi ile başkanlıkta kendine bir rakip dahi çıkmasına izin vermiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı (4 yıl önce)
    İle yarar futbolcuyu satmanın anlamı varmı?Ligden düşen bunu yapar. Bizim şu anda iyi oynayan oyuncuların yanına biranönce iyi oyuncu almamız gerekir.Yoksa Antalya’dan 3 yiyen takım ayarındaki takımla çıkarsak rezil oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    2milyon Euro normal piyasa degeri yani en Fazla 4,5mil.Euro en düşük 3Mil. Satilir șu anda kalmasi gerek UEFA bu Takim nasil Temsil edecek?Hic kaliteli Futbolcu kalmadi bu sene böyle giderse Düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (4 yıl önce)
    Cok iyi oyuncu..malatyasporun nefesiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM 44 (4 yıl önce)
    Giderse cok kötü olur böyle oyuncu zor bulunur Önce kadroyu tamamlayalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Arkadaşım Vedat muric için iki büyük takım çabalıyor almaya 2,3 milyon dolar konuşuluyor Türkiye takımlar borç batağında , fairplay maddi yönden saymadan oyuncu anlamıyorsun belli oyuncular dışında fiyatlar düşüyor niye satılmasına ,2_3 milyon dolara abartmayin .fazla olursa ne ala bal bal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Iyi bir profesyonel kesinlik le satilmamali avrupa maclarinda gruplara kalirsak piyasa degeri artar en az 4, 5 Millionen € Eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Salim (4 yıl önce)
    Futbolcular tek tek gidiyor başkan yanlıl yapoysn rabi maddi durumları bilemeyez şartlar nedr ama bu senede tur diğer sene büyük para kazan,td gelince erolu ikna edin yoksa tayfun olsn palut vs kaldıramaz bizi,
    0
    0
    Yanıtla
  • Galip (4 yıl önce)
    Tek.dir.olaraktan er tv de görev yapmış adil kımık olabilir.ziya hoca ile tercubesi var.öncedende takim calistimis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Komik o kim ki teknik direktör olsun allah aşkına
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)Galip isimli kullanıcı yorumuna
    Benim de arkadaşım var.Amatör liglerde takım çalıştırmış.Kendisi çok güzel yorum yapar ve Malatyalı. Yahu bu takım,süper ligde oynuyor,avrupa da elemelere katılacak.Dalgamı?geçiyorsunuz,Arkadaş mı seçyorsunuz?.Şu hale bak.Sanki Belediye ye eleman alınacak.Çok acaip ,çok tuhaf Bir o kadar enteresan.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    o paraya satilmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Gitmesin tek adam gibi oyuncumuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    3yada 4 milyon dolar veren varsa satmalilar . 30 trilyon yani milyon iyi para ..bonservisi elinde iki yada uctane iyi oyuncu alırız .
    0
    0
    Yanıtla