SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Danışacağız Konuşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Kale ilçesi belediye başkan adayı Cemal Akdemir, "Adalet, iyi niyet, hakkaniyet, şeffaflık ve hoşgörü anahtar kelimelerimiz ve yöntemlerimiz olacaktır." dedi.

İlçede seçim çalışmalarına başlayan Akdemir, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"2014 Yerel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından sevgili hemşerilerimiz ve kadim dostların desteği, Cenabı hakkın nasip etmesi ile Kale Belediye Başkan Adaylığı için görevlendirildim.

Şahsıma ve çevreme gösterilen bu teveccühe layık olmaya çalışacağıma inancım tamdır.

Dünyanın yaratılışından bu güne kadar İslam Âlemi ve yüce milletimiz için tüm hayırlı işler Cuma günü gerçekleşmiştir. 

Dünyanın yaratılışı, Hazreti Âdem’in Dünya’ya gönderilişi, Nuh Tufanının bitişi Peygamberimizin hicreti,   Anadolu’nun Yüce Milletimize kucağını açan Malazgirt Zaferi bunların başlıca örnekleridir.

Bizler de İlçemize hizmet için atacağımız adımı böyle seçkin bir günde başlatmaya karar verdik. Bu kararımızın hayırlı olmasını temenni ediyor hepinize en kalbi dileklerimle hoş geldiniz diyorum.

Bu süreçte tüm fikirleri önyargısız ve art niyetsiz dinleyip değerlendirerek Partimiz ve İlçemizle ilgili en olumlu hamleleri yapmaya çalışacağız. Bu çalışma tamamen ekip çalışması olacaktır.        

Sorumluluğumuzun farkında olarak, Partimize ve ilçemize zarar verecek her türlü eylem ve söyleme kapılarımızı sımsıkı kapattık.

Açtığımız bembeyaz sayfayı Kalemizin huzur, mutluluk ve rahatlığını sağlayacak hizmetlerle dolduracağız.

Partimizin ana prensibi olan hükümdar devlet değil, hizmetkâr ve hürmetkâr devlet anlayışından asla sapmayacağız.

Adalet, iyi niyet, hakkaniyet, şeffaflık ve hoşgörü anahtar kelimelerimiz ve yöntemlerimiz olacaktır.

Karadeniz manzaralı, Akdeniz iklimli olan bu güzide ilçemiz, ülkemizin doğusundan gelenleri güler yüzle ağırlayacak, batısından gelenleri hayran bırakacaktır.

Kısmet olur hizmetinize layık görülürsek, şimdiye kadar ilçemiz için yapılan gayretli ve iyi niyetli hizmetler hiçbir şekilde kesintiye uğramadan devam edecektir.

Yetersiz ve faydasız tüm çalışmalar ise, en az zararla bertaraf edilerek ilçemiz için kazanca dönüştürülecektir.

İlçemizde doğup büyüyen maddi ve manevi bağlarını hiçbir zaman koparmayan bir hemşeriniz olarak ilçemizin tüm sıkıntılarını önceliklerinden başlayarak tespit edecek bilgi birikimine sahip olduğumuza inanıyoruz.  

Tüm bunlara rağmen Yüce Kitabımızda rabbimiz bizden bahsederken; “onların işleri şura iledir” demektedir. Yani istişare edeceğiz, danışacağız, konuşacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.

İslam Âleminin haftalık bayramı olan Cuma gününüzü en güzel dileklerimle kutluyor, hayırlı işlerinizde başarılar diliyorum.

Gayret bizden başarı Allah’tandır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız