SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Danışma Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:16:51
Danışma Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Yeşilyurt İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. 
 
Partinin ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bu milletin gündeminde ne varsa, AK Parti hükümetinin de gündeminde o vardır. Bu ülkede bir şeyleri dayatma anlamında, postmodern darbeler döneminde sırf imam hatip okullarına rağbeti azaltmak için 8 yıllık kesintisiz eğitimi getirdiler. Zorunlu eğitimi 8'den 12 yıla çıkarıp, kesintili yaptık. Çünkü devletin baskıcı dayatmacı anlayışından ziyade halk ne istiyorsa o olsun dedik" şeklinde konuştu. Öz, AK Parti iktidarları döneminde yapılanları da anlattı. 
 
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ise, "AK Parti'nin hedefi, Türkiye'yi huzur ve refaha kavuşturmak, demokrasiyi geliştirmek, eksiksiz hukuk ile ülkemizi güçlendirmektir. Hesap verebilirlik duygusu önemlidir. Hukuka uygun olmayan, AK Parti'ye yakışmayan tutum ve davranışlardan uzak durmalıyız" diyerek, partinin daha büyük başarılara imza atması için fedakarca çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti. 
 
Toplantıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı, Gündüzbey Belde Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, AK Parti İl Başkan yardımcıları ve yöneticileri katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız