SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Danışman Vekile Bayrak Açtı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:44
Danışman Vekile Bayrak Açtı!
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın imar danışmanı Zeki Sarılar’a ait olduğu gözüken twitter hesabında, Malatya Belediyesi’nin toplu taşıma sorununa çözüm olarak lanse ettiği trambüs sistemini eleştiren ve Başkan Çakır’a “Trambüsden vazgeç” çağrısı yapan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz suçlandı ve “İETT de bu sisteme dönecek. Başbakanı yanlış bilgilendirdikleri için dönemiyorlar. Bu işin içinde herhalde Sayın Öz de var” denildi. 

Sözkonusu twitter hesabında Belediye Başkanı Çakır’ın danışmanı Mimar Zeki Sarılar’ın, Atakan Özer adlı bir takipçisinin “Trambüs ile ilgili bu kadar eleştiri varken projeyi yeniden gözden geçirmeyi planlıyor musunuz? şeklindeki sorusuna yanıt verdiği gözüküyor.

Trambüs sisteminin şiddetle savunulduğu ve sistemin bazı Avrupa ülkelerinde kullanıldığının belirtildiği twitter hesabında, Malatya Belediyesi’nin 22 Nisan’da yaptığı trambüs ihalesinin büyük ihtimalle iptal edileceğini belirtildikten sonra, trambüs sistemini eleştirenler bir takım siyasi hesaplar içinde olmakla itham edildi. 

Trambüs ihalesinin iptal edilmesinin “büyük ihtimal” olduğunun bir kez daha belirtildiği bir başka tweette ise trambüs sistemine eleştiri getirenler şer güçler olarak suçlandı ve “Şer güçlerin dediği olacak büyük bir ihtimalle ihale iptal olacak ama yazık olacak” denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız