SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Danıştay 'DUR' Dedi

A- A+ PAYLAŞ

Özelleştirme Yüksek Kurulunca Portföy B olarak belirlenmiş olan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Elazığ, Malatya, Erzincan ve Elbistan Şeker Fabrikalarının bir bütün halinde portföy grubu olarak satışının Danıştay tarafından yürütmenin durdurulduğu bildirildi.

Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat yaptığı açıklamada Elazığ, Malatya, Erzincan ve Elbistan Şeker Fabrikalarını içinde bulunduğu Portföy B Grubunun 21 Ocak'ta yapılacak olan ihalesi hakkında Danıştay tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildiğini söyledi. Murat, "Adalet yerini buldu. Bizim de sonumuz tekel gibi olacaktı" dedi.

Murat, Portföy C olarak belirlenmiş olan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Kastamonu, Kırşehir, Yozgat, Çorum ve Çarşamba Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesi satışınında daha önce durdurulduğunu, ancak son Danıyştay kararı ile de iptal edildiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız