SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DAP'a Destek İstedi

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Malatya'da bulunan ve Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini de kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, bölge kalkınmasını sağlamak için üniversitelerden de destek alıyor.

Fırat Kalkınma Ajansı, Elazığ Fırat Üniversitesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Bölge Planı hazırlık çalışmalarına devam eden Fırat Kalkınma Ajansı daha önce DAP (Doğu Anadolu Projesi) hazırlık çalışmalarında görev almış Fırat Üniversitesi Öğretim Üyeleri ile fikir paylaşımında bulundu. Elazığ Akgün Otel'de gerçekleştirilen programa Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şen, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Özdemir, Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Varol ve Öğretim Görevlisi Murat Karabatak, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nazir Dumanlı, Prof. Dr. Metin Bayraktar ve Prof. Dr. Cahit Kalkan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Ünlü ve Ajans uzmanları katıldı.

Ajans Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, ajans yapısıyla ilgili bilgilendirmesinin ardından, toplantının amacına değindi. Altunyuva, "DAP o dönem için hazırlanmış çok önemli bir çalışmaydı, bu bağlamda Ajans olarak Bölge Planını hazırlama kapsamında siz değerli hocalarımızın bilgileri ve fikirlerini önemsiyoruz ve katkılarınızı bekliyoruz" dedi.

F.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr Bülent Şen ise, DAP hazırlık çalışmalarında yoğun emeklerin olduğunu belirtti. O dönemde Su Ürünleri Sektör Başkanı olarak görev aldığını ifade eden Şen, "Fiili olarak görev aldığımız bir projenin bu şekilde yeniden işe yaradığını görmek bizleri gerçekten mutlu etti. Bölge Planı çalışmaları kapsamında biz öğretim üyeleri Fırat Kalkınma Ajansına her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Program karşılıklı görüş alış verişleri ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız