SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dar Yol Tehlike Yaratıyor

0
Güncellendi - 2016-07-07 17:11:15
Dar Yol Tehlike Yaratıyor
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman-Malatya Karayolu Balıkburnu mevkiinde yolların dar olması aynı zamanda yol kenarında dikilen çalılıkların temizlenmemesi sonucu yol adeta faciaya davetiye çıkarıyor.

Virajlı ve dar yollarda gelen ve giden araçların görüş mesafesini engelleyen çalılıklar kazaya davetiye çıkarırken, yoldan geçen sürücüler durumdan şikayetçi olduklarını ve yetkililerin konuya acilen bir çözüm bulmaları gerektiğini belirterek tepki gösterdi.

Yolun dar ve virajlı olmasının yanı sıra bölge halkı tarafından yol kenarına kamyonlarla boşaltılan hayvan gübreleri ise yolun daha da daralmasına ve sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Yolu kullanan sürücüler yolun dar ve virajlı olmasına tepki göstererek, “Yollar oldukça dar ve virajlı. Bu da yetmiyormuş gibi, yol kenarında çalılıklar ve yol kenarına boşaltılan hayvan gübreleri var. Çalılıklardan dolayı virajlarda gelen araçları göremiyoruz. Bir bakıyorsun virajda araç dibinde. İki araç bile yan yana geçiyor. Bu konuya acilen bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Burada onlarca ölümcül kazalar oldu ve burası hayla eskisi gibi duruyor. Buda demektir ki bu durum kimsenin umurunda değil. Ölen ve yaralanan onca insanımız var. Bizler ilin yetkililerinden çok bir şey istemiyoruz, yolların genişletilmesini ve çalılıkların temizlenmesini istiyoruz. Yollar genişletilemiyorsa bile en azından çalılıklar temizlensin başka bir isteğimiz yok. Yıllardan beri yaşanan bu sorunun artık çözüme kavuşturulması için ilin önde gelenlerinden yardım istiyoruz” diye konuştu.

Adıyaman, iha

ADIYAMAN-MALATYA KARAYOLU BALIKBURNU MEVKİİNDE YOLLARIN DAR OLMASI AYNI ZAMANDA YOL KENARINDA DİKİLEN ÇALILIKLARIN TEMİZLENMEMESİ SONUCU YOL ADETA FACİAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR. (CİHAN KİZİR/ADIYAMAN-İHA)

ADIYAMAN-MALATYA KARAYOLU BALIKBURNU MEVKİİNDE YOLLARIN DAR OLMASI AYNI ZAMANDA YOL KENARINDA DİKİLEN ÇALILIKLARIN TEMİZLENMEMESİ SONUCU YOL ADETA FACİAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR. (CİHAN KİZİR/ADIYAMAN-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız