SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dar Yolda Kafa Kafaya!

A- A+ PAYLAŞ

Hatalı sollama yapan sürücünün neden olduğu kazada, ölen ve yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Çevreyolu'ndaki kazada ise 5 kişi yaralandı.

DAR YOLDA..
Edinilen bilgiye göre kaza, Arapgir ilçesi Suluca Köprüsü'nde meydana geldi. İ.K.'nin kullandığı 44 DU 264 plakalı otomobil, Pehlül Taşdemir idaresindeki 44 HA 221 plakalı traktörü hatalı sollayıp geçerken, karşı yönden gelen E.A.'nın kullandığı 23 AD 619 plakalı otomobile çarptı. Kazada ölen ve yaralanan olmazken, her iki otomobilde de maddi zarar oluştu.

Kazaya hatalı sollama, köprünün dar olması ve bariyerlerin bulunmamasının neden olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğraflar bu kazadan)

5 YARALI..
Bu arada otobüs ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi, hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çevreyolu Turgut Özal Bulvarı Sevgi Süper Market mevkiinde meydana geldi. A.M.'nin (40) kullandığı 44 DF 937 plakalı otobüsle E.T. (21) yönetimindeki 44 M 0025 plakalı minibüs, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada, Ç.T (16), A.E (16), V.O (15), M.E ve Y.A hafif şekilde yaralandı. Yaralıların Beydağı Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördükleri ve taburcu oldukları bildirildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi’nde 19 yaşındaki Y.G. yönetiminde bulunan 44 FD 984 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 48 yaşındaki E.Ş.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Turgut Temelli ve Sanayi Caddesi kavşağında da 31 yaşındaki M.G. yönetiminde bulunan motosiklet ile 37 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 34 GSK 27 plakalı otoyla çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Büyük Mustafa Paşa Mahallesi 1. sokak ile Mimar Sinan Caddesi kavşağında M.Ş.’nin kullandığı 44 LA 159 plakalı motosiklet ile F.E.nin yönetimindeki 44 LA 511 plakalı araç çarpıştı. Motosikletin ayrıca 30 yaşındaki E.B.’ye ait araca çarptığı belirtildi. Kazada M.Ş. ile aracın arkasında oturan O.S.’nin yaralandıkları bildirildi.

Şeker İlköğretim Okulu önünde, 28 yaşındaki İ.D. yönetimindeki motosiklet ile giderken, aniden kırmızı ışık yanınca frene bastı ve dengesini kaybederek yere düştü ve yaralandı.

MAŞTİ terminali otoparkınca 63 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan otoyla 18 yaşındaki A.İ.’ye çarptı ve yaraladı.

Tevfik Temelli Caddesi 39. sokak üzerinde 42 yaşındaki B.M. motosikleti devirdi ve yaralanarak hastanelik oldu.

Çevreyolu’nda, 48 yaşındaki D.K. motosikleti ile giderken, orta refüjden babasının elini bırakarak yola fırlayan 5 yaşındaki Ç.K.’ye çarpmamak isterken motosikleti devirdi. Kazada motosiklet sürücüsü ile çocuk hafif yaralandılar.

Cemal Gürsel Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde 21 yaşındaki R.Y., yönetimindeki otoyla giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç kanala düştü, sürücü hafif yaralandı.

Çevreyolu 2. Ordu kavşağında 31 yaşındaki H.T. yönetiminde bulunan araç ile aynı yaştaki M.T. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız