SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Darbe Girişimi ve Darende' Fotoğraf Sergisi

0
Güncellendi - 2017-01-22 04:16:54
'Darbe Girişimi ve Darende' Fotoğraf Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında çekilen 100 fotoğraftan oluşan ‘15 Temmuz Darbe Girişimi ve Darende’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Darende Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının organizesinde Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen açılış törene Darende Kaymakamı Ali Türk, Belediye Başkan Vekili Bekir Kalaycık, Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Darende Belediye Encümenleri ve vatandaşlar.

Açılışta konuşan Darende Kaymakamı Ali Türk ülkenin hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığı 15 Temmuz'u hatırlama adına açılan sergiyi anlamlı bulduklarını söyledi. Yaşanan darbe kalkışmasının her daim halka hatırlatılmasının önemli olduğunu ifade den Türk, “Çünkü bu yaşadıklarımızın hiç biri basit şeyler değil. Bu olayları çocuklarımıza tekrar tekrar atlatmamız ve hafızalara kazınmasını sağlamamız lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile sergi vatandaşların ziyaretine açıldı. Pazar akşamına kadar sürecek olan sergide, 15 Temmuz Darbe Gecesi’ne ait fotoğrafların yanı sıra, Darende ilçesini tarihi ve turistik mekanları da yer alıyor.

Serginin koordinatörü Gazeteci Ayhan İşçen ise açtıkları sergi ile Darende’nin 15 Temmuz darbe girişimine verdiği tepkiyi fotoğraflarla yansıtmak istediklerini söyledi. Sergi de aynı zamanda Darende’nin tarihi ve turistlik yerlerini de tanıttıklarını kaydeden İşçen, tüm Malatyalıları sergilerine davet etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız