SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darbe Karşıtı Eylemden Cezaevi'ne..

0
Güncellendi - 2016-07-29 01:37:29
Darbe Karşıtı Eylemden Cezaevi'ne..
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz günü yaşanan kanlı darbe girişimi sonrası Malatya’da FETÖ’ye finans desteği sağladıkları gerekçesiyle tutuksuz yargılanan iş adamlarından bazılarının da darbe karşıtı eylemlerde yer aldıkları ortaya çıktı.

FETÖ’nün 15 Temmuz günü TSK içerisine gizlenmiş mensuplarınca yapılmak istenen darbe girişimi halkın engeli ile geri püskürtülürken, vatandaşlar darbe karşısında meydanları boş bırakmıyor. Girişiminin ilk gününden itibaren Malatya'daki eylemlerde daha önce FETÖ’ye maddi finans sağladıkları ve örgüt üyesi oldukları gerekçesiyle tutuksuz yargılananların da ön cephelerde olması dikkat çekti.

İlk soruşturmada gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan iş adamlarının Malatya’da darbe girişimi sonrası halkın direnişine destek vermek için meydanlarda oldukları görüldü. Bazı iş adamları meydandaki halka kendi firmalarına ait tavuk döner ikramında bulunurken, bazıları da tüm cep telefonu operatörlerine sürekli SMS atarak darbe karşıtı olduklarını duyurdular.

Geçtiğimiz hafta da 2. OSB’de darbeye karşı belaların def edilmesi için kurban kesiminde, FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle yargılanan ve dün yine tutuklanan iş adamı Muzaffer Erşan’ın da yer aldığı görüldü.

iha- malatyahaber.com

15 TEMMUZ GÜNÜ YAŞANAN KANLI DARBE GİRİŞİMİ SONRASI MALATYA’DA FETÖ’YE FİNANS DESTEĞİ SAĞLADIKLARI GEREKÇESİYLE TUTUKSUZ YARGILANAN İŞ ADAMLARINDAN BAZILARININ DA DARBE KARŞITI EYLEMLERDE YER ALDIKLARI ORTAYA ÇIKTI. (İHA/MALATYA-İHA)

[caption id="attachment_166048" align="alignnone" width="650"]15 TEMMUZ GÜNÜ YAŞANAN KANLI DARBE GİRİŞİMİ SONRASI MALATYA’DA FETÖ’YE FİNANS DESTEĞİ SAĞLADIKLARI GEREKÇESİYLE TUTUKSUZ YARGILANAN İŞ ADAMLARINDAN MUZAFFER ERŞAN'IN (ARKADAKİ ÇİZGİLİ GÖMLEKLİ) DA DARBE KARŞITI EYLEMLERDE YER ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI. (İHA/MALATYA-İHA) 15 TEMMUZ GÜNÜ YAŞANAN KANLI DARBE GİRİŞİMİ SONRASI MALATYA’DA FETÖ’YE FİNANS DESTEĞİ SAĞLADIKLARI GEREKÇESİYLE TUTUKSUZ YARGILANAN İŞ ADAMLARINDAN MUZAFFER ERŞAN'IN (ARKADA SAĞDAKİ ÇİZGİLİ TİŞÖRTLÜ) DA DARBE KARŞITI EYLEMLERDE YER ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI. (İHA/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız